cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke 23.del

clock-img

09.02.2012, 22:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

saj bom še za vas manjkajoče kaki šluk spila nooo. user posted image [/color]

važiuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

09.02.2012, 23:09

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Žena, si že slišala, da je naš poštar seksal že z vsemi ženskami našega bloka, razen z eno!

Žena:

To mora biti tista, domišljava iz tretjega nadstropja!

clock-img

10.02.2012, 07:21

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

10.02.2012, 07:22

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Majakla-ureo pomeni,da je sečnina noter,pomaga pa pri dermatitisu,suhi koži,itd...

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

10.02.2012, 07:24

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Zaspala kr na kauči v dnevni,polek Maksa in Saš-a,pol sem se pa ob 2-h prestavla v spalnico,me je vse bolelo.Zaenkrat dobro kaže in ne sneži in upam,da bo tak ostalo,ker na Merivi nimamo zimskih gum,moram pa v mesto nujno danes.Tak da upam,da se vidimo.

Karmen-ni problema,sem mislila,da bi mi te kr hrano zraven prinesla,če prideš.Lahko pa jaz do tebe priletim?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

10.02.2012, 08:18

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jutro! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

10.02.2012, 08:31

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Tak,mene ne bo,sneži zunaj in sem pečena,ne morem nikamor!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

10.02.2012, 08:40

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tak,mene ne bo,sneži zunaj in sem pečena,ne morem nikamor!user posted image user posted image user posted image

Lahko jaz pridem po tebe sam ne vem če bi Teo-tu stolček pasal. Je od 9-36kg.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

10.02.2012, 08:45

clock-img

oktober11

pencil-img

650

jaz še razmišljam če pridem. sneg user posted image
kako je stanje v mb? no ja, saj v mestu mi je vseeno, bolj me naši konci skrbijo..

majakla misliš ginger? user posted image

clock-img

10.02.2012, 09:22

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

jaz še razmišljam če pridem. sneg user posted image
kako je stanje v mb? no ja, saj v mestu mi je vseeno, bolj me naši konci skrbijo..

majakla misliš ginger? user posted image

ja, ginger ja.
Jutro. Pa spet sneži.

clock-img

10.02.2012, 09:31

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Jutro!

Naspana nič, celo noč se je na vsako uro zbujal, jamral, jokal. Zdaj pa poln energije, jaz pa kot povožen traktor. user posted image Danes me ne bo, čeprav je mali malo boljše, Matcar po hrano če boš hodla pa kar pridi.

clock-img

10.02.2012, 09:32

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Sma že dve user posted image

clock-img

10.02.2012, 09:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Morninguser posted image

Evo, me bile danes tud peški...se sprehodle fajn čez celo mesto do vrtca in šole....zeblo nas ni, se pozna da je sneži malouser posted image

potem sem še v trgovino šla na brzake, zdaj pa doma, na toplem, bom naloge delala, čeprav mi ni..pa moramuser posted image , pa kuhala bom kislo repo, s fižolo, ocvirki, krajnsko in pirejemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

10.02.2012, 09:37

clock-img

oktober11

pencil-img

650

naju tudi ne bo, premrzlo user posted image
evo, že 2 tedna mi ni uspelo priti.

clock-img

10.02.2012, 09:54

clock-img

majakla

pencil-img

6662

evo, že 2 tedna mi ni uspelo priti.

Pa danes ni tak mrzlo, bo jutri baje bolj.
V MB sicer sneži, samo se na ceste ne prijema,
tak da če si premisliš, veš da 2 uri bomo ziher tam.
Dijooo

clock-img

10.02.2012, 10:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danes ni mrzlo, za peški je prav prijetnouser posted image

clock-img

10.02.2012, 10:51

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

Tak, mene tud ni na kavi user posted image . Pa ne zaradi vremena, ampak je mali tako zahteven, da se mi bo zmešalo..... Zdaj spi, že 3-jič danes. Pa upam, da tokrat več kot za 5 minutuser posted image . Mi je zadnjič ena znanka rekla, da nikak ne more od doma, ker ji tamala ( 7 mesecev!) skoz spi čez dan. Da se zbudi za urco in pol, pa spet spi..... Baje, da so punčke bolj tako "pridne"? Jaz ma ne morem niti cajtng prebrat cel danuser posted image . Noče v igralni center, niti v stolček, niti ležat, niti sedet... Še z naročjem ni zadovoljen! Nosit se hočeuser posted image . Če greva pa na zrak, pa zspi kot bombauser posted image . To pomeni, da se mi bo v takem vremenu direkt zmešalouser posted image .

Lepo kofetkajte!

clock-img

10.02.2012, 12:04

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

jaznoseca...pol pa kr na zrak, čez voziček dežno preobleko, sebe oblečt in gremo. Midve sva lani z eni kolegico skoz hodile, pa je bila mala stara 2 meseca, vsaki dan, ne glede na vreme, ne glede na minus in je bilo super. In če bomo kdaj imeli še enega bomo sigurno tudi tako.

clock-img

10.02.2012, 12:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Midve sva lani z eni kolegico skoz hodile, pa je bila mala stara 2 meseca, vsaki dan, ne glede na vreme, ne glede na minus in je

kolk sem jaz na tekočem, naj ne bi otrok do 6 mescev bil zunaj če je pod -6; zaradi dihal in raznih bolezni v razvoju.

clock-img

10.02.2012, 12:43

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

Midve sva lani z eni kolegico skoz hodile, pa je bila mala stara 2 meseca, vsaki dan, ne glede na vreme, ne glede na minus in je

kolk sem jaz na tekočem, naj ne bi otrok do 6 mescev bil zunaj če je pod -6; zaradi dihal in raznih bolezni v razvoju.

Ah, meni sta in patronažna in pediatrinja rekli, da takoj ven in v vsakem primeru, kljub zimi in nedonošenosti in to smo tudi upoštevali. Pa če s čem, potem pa z dihali res nima problemov tamala, zaenkrat pri vsej bolezni in vročinah nobenih bronhitisov ali pljučnic in podobnega. Saj pa fejst oblečeš otroka, pa šal čez usta, pa moja je bila v košari globoki, tam je bilo tak toplo, da sem si jaz roke grela noter, pod dežno prevleko pa je sploh toplo noter, da mi je enkrat v bundici zašvicala, pa je bilo fajn minus zunaj.

clock-img

10.02.2012, 12:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ah, meni sta in patronažna in pediatrinja rekli, da takoj ven in v vsakem primeru, kljub zimi in nedonošenosti in to smo tudi upoštevali. Pa če s čem, potem pa z dihali res nima problemov tamala, zaenkrat pri vsej bolezni in vročinah nobenih bronhitisov ali pljučnic in podobnega. Saj pa fejst oblečeš otroka, pa šal čez usta, pa moja je bila v košari globoki, tam je bilo tak toplo, da sem si jaz roke grela noter, pod dežno prevleko pa je sploh toplo noter, da mi je enkrat v bundici zašvicala, pa je bilo fajn minus zunaj.

Ne vem..glej, meni je bilo tako rečenouser posted image Ne dobesedno z dihali, razne pljučnice, bronhitisi in podobno, da kao še nimajo imunskega sistema še tako razvitega in naj ne bi izpostavljali. Kolk pa je res ali ne pa ne vemuser posted image

< Sporočilo je popravil arabela* -- 10.2.2012 12:50:04 >

clock-img

10.02.2012, 12:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naredila sem nalogo..kuha se že...šibam pod tuš, pospravit, potem pa bo tak hitro čas, da se gre po otroke...

popoldne pa mogoče malo relaxa, če bo zneslouser posted image

clock-img

10.02.2012, 13:40

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ne vem..glej, meni je bilo tako rečenouser posted image Ne dobesedno z dihali, razne pljučnice, bronhitisi in podobno, da kao še nimajo imunskega sistema še tako razvitega in naj ne bi izpostavljali. Kolk pa je res ali ne pa ne vemuser posted image

Jaz sem tudi hodla z Maksom v minusu zunaj,takoj,ko sma prišla iz P,mi je tudi naša P in patronažna svetovala,da naj kr.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

10.02.2012, 13:42

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Tak, mene tud ni na kavi user posted image . Pa ne zaradi vremena, ampak je mali tako zahteven, da se mi bo zmešalo..... Zdaj spi, že 3-jič danes. Pa upam, da tokrat več kot za 5 minutuser posted image . Mi je zadnjič ena znanka rekla, da nikak ne more od doma, ker ji tamala ( 7 mesecev!) skoz spi čez dan. Da se zbudi za urco in pol, pa spet spi..... Baje, da so punčke bolj tako "pridne"? Jaz ma ne morem niti cajtng prebrat cel danuser posted image . Noče v igralni center, niti v stolček, niti ležat, niti sedet... Še z naročjem ni zadovoljen! Nosit se hočeuser posted image . Če greva pa na zrak, pa zspi kot bombauser posted image . To pomeni, da se mi bo v takem vremenu direkt zmešalouser posted image .

Lepo kofetkajte!

Vidiš,enake težave imam jaz z Teom,kot tvoja kolegica ali znanka.Teo mi tudi spi 16-17 ur dnevno.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

10.02.2012, 13:43

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Sma že dve user posted image

Vidiš,kak se je obrnilo? Sma bile obe na koncu na kavi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem