writing-img

RE: Mariborčanke 23.del

clock-img

12.02.2012, 15:05

clock-img

jaznoseca

pencil-img

396

sušilec: pa kakšne sušilce mate to? V mojega gre veliko več kot v pralni strojuser posted image ? Pa ful sem se ga navadila - nič ne sušimo več kar tako. Delam vse brez mehčalca in so stvari ful mehke. Če naravno posušiš ni nikol tako... Edino kar je, če ga ful nafilaš, se stvari zmečkajo in res je, v sušilcu vse "skupaj soči".

clock-img

12.02.2012, 15:35

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Mali se je zbudil, smo šli prej en giro okrog bloka s sankami. Mu najprej ni blo najbolj jasno kaj to po njemu pada, pol pa je full užival. Zdaj sem pa ugotovila, da mu sprednji zgornji enki rasteta, ni čudno če je siten. Še malo pa bo imel šest zobkov. Te dve enki bosta zdaj zdaj zunaj.

clock-img

12.02.2012, 15:41

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Mi smo pa bili prej zunaj. Smo imeli hitro kosilo in pdšli v park. Smo se malo sankali. Pol pa nazaj domov avto sčistit in pred blok še malo. Zdaj pa Luka že spi, mi2 pa malo na relax.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

12.02.2012, 15:43

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Mali se je zbudil, smo šli prej en giro okrog bloka s sankami. Mu najprej ni blo najbolj jasno kaj to po njemu pada, pol pa je full užival. Zdaj sem pa ugotovila, da mu sprednji zgornji enki rasteta, ni čudno če je siten. Še malo pa bo imel šest zobkov. Te dve enki bosta zdaj zdaj zunaj.

No, evo, vaš vzrok za vročino, slinjenje, zbujanje in flekece. Pa čestitam. Mami pa pazi prste.

clock-img

12.02.2012, 15:45

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Nimamo sušilnega in ga ne pogrešamo.

clock-img

12.02.2012, 15:50

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Moj še v službi, Nik malo prej zmazal kosilo, za ven mi sami ni, bla bla bla,

clock-img

12.02.2012, 16:16

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

spakiram še do konca in šibava v LJ...

papa in še zame eno kavo spijte user posted image

clock-img

12.02.2012, 16:23

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

No, evo, vaš vzrok za vročino, slinjenje, zbujanje in flekece. Pa čestitam. Mami pa pazi prste.

Ja sej ko sem prej to vidla, se mi je posvetlo zakaj je taki. Pa verjemi že pri štirih zobkih me je vgriznil user posted image

clock-img

12.02.2012, 16:23

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Nimamo sušilnega in ga ne pogrešamo.

Podpis

clock-img

12.02.2012, 16:31

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Ja sej ko sem prej to vidla, se mi je posvetlo zakaj je taki. Pa verjemi že pri štirih zobkih me je vgriznil user posted image

O ja, ne samo da ti verjamem, se tudi spomnim kak je, zdaj pa še zgornji, auč. user posted image

< Sporočilo je popravil majakla -- 12.2.2012 16:33:39 >

clock-img

12.02.2012, 16:51

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Majakla, ja v vrtcih je enako...morajo ti odgovor poslat, če je bil razpis...vsaj meni vedno pošljejo...kaj ti si mi zdaj konkurenca al kaj??? user posted image

vso srečouser posted image user posted image

clock-img

12.02.2012, 16:52

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Majakla, kaj veš, če se da pri tvojemu v službi ticino maso kupit? 

clock-img

12.02.2012, 18:13

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Majakla, ja v vrtcih je enako...morajo ti odgovor poslat, če je bil razpis...vsaj meni vedno pošljejo...kaj ti si mi zdaj konkurenca al kaj??? user posted image

U, nič bat, moj je poslal. Torej v kolikih dneh morajo odgovorit?

clock-img

12.02.2012, 18:18

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Mislim, da ne. Za Rams pa vem, da lahko, ker jo, med drugim, prodajajo. Oni so dobavitelj za naše pekarne, slaščičarne, ga. Simona.

clock-img

12.02.2012, 18:37

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
in 2 perila obesit eno pa pospravit...če se noče samo user posted image .

zakaj pa obešaš, če imaš sušilcauser posted image

ne dam vsega noter user posted image

zakaj pa to, če smem vedet?

ker pozabim da ga imam user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

12.02.2012, 18:37

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

no včeraj je Tiborju celo uspelo, da je ene 3x sam vstal v postelji user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuu, super, jeee! Bravo T.!

podpis user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

12.02.2012, 18:38

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ej, ste čule za Whitney Houston?

če mi mama ne bi danes zjutraj povedala ne bi vedla...škoda take pevke...user posted image

clock-img

12.02.2012, 18:39

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

danes sem se vstala z levo nogo,

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2012, 18:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

pol pa user posted image .

cajt boš zapravljalauser posted image user posted image

jaz pa jutri user posted image

clock-img

12.02.2012, 18:42

clock-img

botrca

pencil-img

14679

smo preklopli na analogno spet

zakaj pauser posted image

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

U, nič bat, moj je poslal. Torej v kolikih dneh morajo odgovorit?

tvoj? zdaj mi je še manj jasnouser posted image v kuhinji? al kak? sorryuser posted image
jaz sem vedno dobila v roku 2 tednov...ampak ne vem če isto velja za druge delavce v šoliuser posted image

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

jaz vse kar poznam, ki imjo sušilca, še uporabljajo stojalo...menda daš v šulica manj cot kot si jih opral...ne vem...

tako nekako ja user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 12.2.2012 18:43:02 >

clock-img

12.02.2012, 18:43

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Mislim, da ne. Za Rams pa vem, da lahko, ker jo, med drugim, prodajajo. Oni so dobavitelj za naše pekarne, slaščičarne, ga. Simona.

no, ok, zdaj jo bom probala sama naredit, pa če mi bo to uspelo tako kot si predstavljam...no, bom videlauser posted image

clock-img

12.02.2012, 18:44

clock-img

botrca

pencil-img

14679

potem pa itak nima smisla, da ga kupimuser posted image

ima smisel...šele ko ga imaš vidiš da je super user posted image

clock-img

12.02.2012, 18:45

clock-img

botrca

pencil-img

14679

kaj mislite, da bi morala pritožbo za CSD napisat na računalnik? al bo dovolj, da grem tja?
pa pardon, ker morim s temuser posted image

pokliči jutri zjutraj preden se sploh odpraviš tja  (da ne hodiš zastonj)...pa boš vidla kaj ti bo rekla user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 12.2.2012 18:46:22 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem