writing-img

RE: Silvesterski čvek :-)

clock-img

31.12.2011, 21:40

clock-img

sirenetta

pencil-img

1106

Evo LuLu...da ti ne bo dolgčas in za ostale tudi...

malo za smeh in za zabavo za tiste, ki se želite malo igrat -

poškratite se
:

http://elfyourself.jibjab.com/

Navodila za uporabo:
klikneš na tisti zeleni napis na desni strani ADD PHOTO, potem se ti pojavi na izbiro iz kje hočeš naložit slikico - izbereš spet zeleno ikono COMPUTER in poiščeš na svojem računalniku kakšno svojo sliko, na kateri se ti lepo vidi obraz - klikneš na izbrano slikico, da se ti pojavi "znotraj" škratka - izbereš ZOOM za povečat sliko svojega obraza in ROTATE za poravnat obraz. Klikneš NEXT. Potem DONE.
Nakar te vpraša, če hočeš dodati še enega škrata in izbereš spet zelen napis ADD ELF in ponoviš postopek za slikico svojega dragega in ponoviš za otroke. Ko končaš dodajat slikice pa izbereš SELECT DANCE.
Vklopiš zvočnike in poslušaš in gledaš sebe in dragega in otroke kako plešete. Imaš na levi strani cel seznam plesov - funk, hip hop, disco dance - klikneš in počakaš na filmček.
Na koncu lahko pošlješ tole voščilnico po mailu komur želiš - na desni strani imaš za kliknit spet zelen napis EMAIL. Izpolneš in pošlješ.

clock-img

31.12.2011, 22:06

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Pa drugač?
A mislite, da bomo imeli naslednjo leto novo vlado ali nove volitve? user posted image

Aja, hvala sirenetta. Imam na rač. samo slike od deca , ona pa sta itak že škrata, ki plešeta okoli mene

< Sporočilo je popravil LuLu -- 31.12.2011 22:13:17 >

clock-img

31.12.2011, 23:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem že skor zaspala. user posted image Moji dve pa še kar feštata. Vidim, da bosta zdržali tak da bomo skupaj dočakale new year. Pol pa spaaaaaat. user posted image user posted image

clock-img

31.12.2011, 23:26

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

A verjameš Naja, da je "moj" še tud pokonc :)))

clock-img

31.12.2011, 23:45

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Moja oba še budna. Nisem verjela, da jima bo uspelo, še posebej malecki.
Najaa, kot, da bi te malecka prebrala... samo plesat je hotla user posted image  Zdaj pa mr. Beana gledata na RTLu in se smejeta ko zmešana... prvič ga gledata. Zabavna sta.

clock-img

31.12.2011, 23:53

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

No vidiš, otroci ga radi feštajo. user posted image
Zdej me pa po moje ne bo nazaj, ker bomo odšteval in šli na balkon pol pa spat. Srečno, punce! user posted image

clock-img

01.01.2012, 00:21

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

A se meni zdi ali pa je na RR bolj slaba udeležba glede na 4-5 let nazaj?

V glavnem... SREČNO 2012 vsem, ki to berete user posted image

clock-img

01.01.2012, 16:36

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Sicer ne vem če je kera spremljala....ampak na 3sat so poskrbeli za 24 ur vrhunskih koncertov. user posted image user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem