writing-img

RE: Novembrke 2005 - 7. del

clock-img

15.03.2012, 19:00

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

V glavnem bubi pravi, da mu je šlo zelo dobro. Kolikokrat pa je kiksnil, bomo videli, ko bodo rezultati.

1x kiksnil user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

15.03.2012, 19:02

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

BDBAECD
tak, zdaj pa se naj Tina nauči user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2012, 19:15

clock-img

petarda

pencil-img

10119

V glavnem bubi pravi, da mu je šlo zelo dobro. Kolikokrat pa je kiksnil, bomo videli, ko bodo rezultati.

1x kiksnil user posted image

Petardito pa dvakrat user posted image

clock-img

15.03.2012, 19:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ti zna povedat, katera naloga je bila 6.?

bubi pravi, da so bili neki znakci (trikotnik, kvadratek, zvezdica) in so jih morali zamenjat s številkami user posted image  pa seštevanje je bilo vmes. OK, pol ni čudno, da je kiksnil.

clock-img

15.03.2012, 19:24

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Petardito pravi, da je ena naloga (ne ve, če ravno šesta) šla takole:

Urša je namesto nekaterih števil narisala like. Na katero število je mislila, ko je narisala krog? In da je bilo zraven narisano trikotnik + kvadrat = krog ? Odgovori so bili 1,2,3,4,5...ampak ne ravno v tem vrstnem redu? user posted image  Jaz nimam pojam kaj bi bil odgovoruser posted image

clock-img

15.03.2012, 19:31

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No še ostale naloge :

V škatli so bile še tri majhne škatle. V vsaki mali škatli se je skrivala še ena mala škatla. Koliko škatel je vse skupaj? 7

Otroček si je ogledoval slike v muzeju. Slike so bile štirih različnih vrst. Katera slika je levo od tigra in destno od marelice. Bile so pa kao zajec, marelica, tiger, metuljček. Možna odgovora pa kao
1.zajec
2.metuljček

Tule je pa moje zabluzil...

Fantek je imel slike štirih različnih vrst. Katere slike bo postavil v zasenčen kvadratek. Pravi, da je odgovor žaba.

Potem je bila ena naloga pica razrezana na štiri kose in si moral najti kateri kos pripada punčki. Je bil zraven narisan in si moral primerjat oblike.

Mama je dala dečku vrečko s čokoladicami. Ko je 2 pojedel in eno dal učiteljici jih je ostalo še 6. Koliko jih je imel?

clock-img

15.03.2012, 19:34

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

bubi pravi, da sta bila dva računa že rešena:

trikotnik = 2
kvadrat = 4

eh, ne zna mi prav povedat... pa saj ni važno, niti ne vem, če se je tukaj zmotil user posted image

Aja, prej sem user posted image  zraven nalimala... malo nerodno user posted image  ni mi v posmeh, da se je zmotil, sem prav zadovoljna z rezultatom. Sem se bala, da bo slabše, ker sem videla, da si včasih (narobe) poenostavi razmišljanje, pa da je včasih malo površen.  

clock-img

15.03.2012, 19:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

bubi pravi, da sta bila dva računa že rešena:

trikotnik = 2
kvadrat = 4

eh, ne zna mi prav povedat... pa saj ni važno, niti ne vem, če se je tukaj zmotil user posted image

Aja, prej sem user posted image  zraven nalimala... malo nerodno user posted image  ni mi v posmeh, da se je zmotil, sem prav zadovoljna z rezultatom. Sem se bala, da bo slabše, ker sem videla, da si včasih (narobe) poenostavi razmišljanje, pa da je včasih malo površen.  

Čestitke bubiju, res je ful dober user posted image user posted image . Jaz sem tudi zadovoljna z rezultatom. Pri petarditu sem dostikrat opazila, da si narobe predstavlja...ampak si ne poenostavi, temveč oteži user posted image

clock-img

15.03.2012, 19:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

En primer takega poenostavljanja:
je gledal kar rešitve in prvo v vrsti, ki je ustrezala, je obkrožil. Ampak po njegovem načinu razmišljanja bi ustrezala še ena izmed rešitev. Tako da je od sreče odvisno. Kengurujček pa ne gre na srečo user posted image

clock-img

15.03.2012, 20:18

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image hvala za namige... pa ne, ne bom nič Tini povedala user posted image , ker jo bom samo zbegala... pa še v šoli lahko kaj namigne, da že delno pozna naloge user posted image user posted image

OK, zdaj pa otroka spravim v posteljo, pol pa še kaj povem user posted image  

clock-img

15.03.2012, 20:20

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Kje pa gledate rezultate, ker meni ne da rezultatov, če vtipkam geslo user posted image user posted image
Moj pravi, da je imel 2 narobe

clock-img

15.03.2012, 20:22

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Paštetka, mogoče še niso vnešeni v sistem.

Dvomim pa, da bi učiteljica peš popravljala... običajno samo črke vnašajo in program sam naredi izračun.

clock-img

15.03.2012, 20:41

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Naši so šli na koncu vsi skupaj z učiteljiico reševat in je tako ugotovil, da ima dva narobe.
Je pa baje imel samo en samo eno napako, noben ni rešil brez napake, ostali so pa imeli dve ali več nalog narobe.

clock-img

15.03.2012, 20:41

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

aja, bubi pravi, da je splaval user posted image  bomo šli testirat, ko bo konec plavalnega tečaja user posted image

mimogrede, petarda - imate kakšne plane za nedeljo? hmmmm... praznujete?

clock-img

15.03.2012, 20:43

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Je pa baje imel samo en samo eno napako, noben ni rešil brez napake, ostali so pa imeli dve ali več nalog narobe.

me prav zanima, koliko točk bo potrebnih za priznanje. Dokler ne bodo vse šole vnesle podatkov, ni nobene primerjave user posted image

clock-img

15.03.2012, 20:44

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Mi niti kod ne dobimo.... user posted image ...  Ja Bubi, na srečo ne gre, samo kako to otroku dopovedat user posted image in kako mu dopovedat, da če nima pojma katera rešitev je prava, da je bolje da ne reši naloge user posted image ... verjetno izkušnje user posted image in + nekaj let, da bodo to razumeli user posted image

Danes sta otroka prišla oba ful navdušena nad hišo eksperimentov user posted image user posted image user posted image mislim, da bomo morali kmalu ponoviti ta izlet user posted image .
Jutri gremo po šoli (in službi) v Planico user posted image user posted image user posted image no saj meni osebno ni preveč za gužvat se tam, a otroka (in direktor user posted image ) bodo pa zadovoljni user posted image . Potem zvečer moram pa še torto naredit za sobotno praznovanje... pa mal prah pobrisat tamkjergaponavadineredno user posted image ....

clock-img

15.03.2012, 20:44

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Naši so šli na koncu vsi skupaj z učiteljiico reševat in je tako ugotovil, da ima dva narobe.

clock-img

15.03.2012, 20:45

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

me prav zanima, koliko točk bo potrebnih za priznanje. Dokler ne bodo vse šole vnesle podatkov, ni nobene primerjave user posted image

hm, ali ni tako, da priznanja dobi nekaj najboljših v RAZREDU user posted image , ali sem pa jaz lani slabo razumela user posted image

clock-img

15.03.2012, 20:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Nina, čisto možno je, da dobi priznanje nekaj najboljših na šoli. Verjetno se obe paralelki upoštevata. oz. vse.

clock-img

15.03.2012, 20:53

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

dobijo pa vsi prvošolčki nagrado za sodelovanje, tako da je že to nekaj user posted image

clock-img

15.03.2012, 20:54

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Mi niti kod ne dobimo.... user posted image ...  Ja Bubi, na srečo ne gre, samo kako to otroku dopovedat  in kako mu dopovedat, da če nima pojma katera rešitev je prava, da je bolje da ne reši naloge user posted image ... verjetno izkušnje user posted image in + nekaj let, da bodo to razumeli user posted image
user posted image
Danes sta otroka prišla oba ful navdušena nad hišo eksperimentov user posted image user posted image user posted image mislim, da bomo morali kmalu ponoviti ta izlet user posted image .
Jutri gremo po šoli (in službi) v Planico user posted image user posted image user posted image no saj meni osebno ni preveč za gužvat se tam, a otroka (in direktor user posted image ) bodo pa zadovoljni user posted image . Potem zvečer moram pa še torto naredit za sobotno praznovanje... pa mal prah pobrisat tamkjergaponavadineredno user posted image ....

A to je res bolje? user posted image

Paštetka jaz samo geslo vtipkam in me direktno na rezultate vrže...tak, da verjetno za vas še niso vnešeni.

clock-img

15.03.2012, 20:56

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

hm, ali ni tako, da priznanja dobi nekaj najboljših v RAZREDU user posted image , ali sem pa jaz lani slabo razumela user posted image

Hmmmm...kolikor sem jaz razumela na sestranku, ne bo nobenih priznanj...oziroma bodo vsi dobili eno malenkost user posted image

clock-img

15.03.2012, 20:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

aja, bubi pravi, da je splaval user posted image  bomo šli testirat, ko bo konec plavalnega tečaja user posted image

mimogrede, petarda - imate kakšne plane za nedeljo? hmmmm... praznujete?

Hmmm...nimam pojma user posted image ...še za jutri ne vem. Juniorju sem prejle namerila 38,3°C user posted image  Verjetno ne rabim razlagat, kako težko mi bo jutri ostati doma, glede na to, da imam dela fuuuuuuuuul in da sem danes prišla malo pred šesto user posted image . Mogoče bom malo skombinirala z bratcem od lubija, da bi prišel gor, ko bo prišel iz šole, da vsaj popoldne malo skočim v službo user posted image ...Samo spet - če ne bo imel junior previsoke vročine user posted image

clock-img

15.03.2012, 21:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2012, 21:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Hmmmm...kolikor sem jaz razumela na sestranku, ne bo nobenih priznanj...oziroma bodo vsi dobili eno malenkost user posted image

to bo Nina vedela, lani je Anže imel vse prav, če se dobro spomnim.

Po moje pa so bronasta priznanja, ker na spletni strani DMFA piše, da dobijo tisti z vsemi devetimi bronastimi priznanji še posebno priznanje user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem