writing-img

RE: Novembrke 2005 - 7. del

clock-img

29.03.2012, 21:46

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

No, ob osmih sva spet pristala z malim na urgenci in potem na pediatrični. user posted image
Jaz ne vem, kaj se dogaja z deco.
Ko sva bila na kontroli sem še danes gledala eno pikico na trebuščku, sem mislila, da ga je kaj pičilo. Ko ga pa tuširam....katastrofa. Cel v bulahuser posted image . Sem ga popokala in na urgenco. Prej sem mu dala Flonidan, ki ni nič pomagal. Spraskal se je skoraj do krvi. Potem so naju pa poslali na pediatrično po injekcijo.
Danes je jedel v šoli pasulj. Saj mi je bilo čudno, ker sem skoraj prepričana, da je bila noter vegeta in začinka, pa sem bila tiho.... Vraga. Ok, ne morem rečt, da je od tega, vendar doma ni nič neobičajnega jedel. Lahko, da bo kakšna viroza ali kaj... Ne vem. Že sem čist zmešana.

clock-img

29.03.2012, 21:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Ojoj...paštetka user posted image ...jaz bi bila čisto v paniki, da se kaj takega zgodi user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

30.03.2012, 08:31

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

včeraj po injekciji v rito je mali izjavil, da ga bodo odslej pikali le še v rit, da tam nič ne boli.
Pa mu rečem, da ne morejo iz riti vzeti kri. Pa mi poda celo znanstveno razlago.
Mama, pa kako ne? Kri bodo vzeli iz kakeca. mu rečem, da ne morejo iz kakeca vzeti kri, da nima krvi.
Pa reče: "mami, daj malo razmišljaj" (bajdovej, to mu jaz govorim, naj malo razmišlja). " kako ne gre iz kakeca? Meso ima kri. In če jaz pojem meso, se meso spremeni v kakec, in potem seveda kakec vsebuje kri iz mesa..." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2012, 15:35

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Evo, še ena iz zvezka:"delo opravljaš pridno kot čebelica!" user posted image

Iiiiii... Čez tri ure pride moj edini ljubi nečak user posted image user posted image , joj, komaj čakam. Pa moja mala lubica pride z babico in dedijem iz počitnic v čatežu. user posted image user posted image

clock-img

30.03.2012, 20:28

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Paštetka a Muser posted image  je sedaj dobro?

Bubi kaj pa bubiuser posted image ?

Pa user posted image  za babico in dedka, ki sta Muser posted image  vzela s sabo user posted image

clock-img

30.03.2012, 21:26

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Joj Paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image za Muser posted image Odločitve operirati ali ne ti pa vsekakor ne zavidam user posted image , sploh s tvojimi predispozicijami ne user posted image . In hvala ker si pogledala za puloverček user posted image in sori, ker nisem imela časa govorit oz. sem bila še vedno v šoku - od NENAPOVEDANEGA OBISKA user posted image user posted image user posted image Si predstavljate, da se v vaši ulici (naša je mimogrede zelo ozka in nasploh neprometna) pojavi šlepar, ustavi in pozvoni na tvojih vratih šofer, ki je družinski prijatelj (sin mamine prijateljice user posted image ), ki ga niste videli že ca 10 let, ga komaj prepoznate, med drugim iz druge države (Češka) in pove, da ima dan viška, preden bo nalagal v Ljubljani....   user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da sem bila na robu srčnega infarkta user posted image
.... tko da punce... presenetit me ne morte več user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2012, 21:28

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image Bubi, kaj pa je bubiju? user posted image user posted image user posted image če bodo kaj pomagale

clock-img

30.03.2012, 21:30

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pametni pišejo user posted image user posted image user posted image

n'č ne pomaga, preverjeno user posted image tudi napišeš lohk narobe user posted image

clock-img

31.03.2012, 05:42

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Lep, sončen dan vam želim user posted image

clock-img

31.03.2012, 07:43

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

sem bila še vedno v šoku - od NENAPOVEDANEGA OBISKA user posted image user posted image user posted image Si predstavljate, da se v vaši ulici (naša je mimogrede zelo ozka in nasploh neprometna) pojavi šlepar, ustavi in pozvoni na tvojih vratih šofer, ki je družinski prijatelj (sin mamine prijateljice user posted image ), ki ga niste videli že ca 10 let, ga komaj prepoznate, med drugim iz druge države (Češka) in pove, da ima dan viška, preden bo nalagal v Ljubljani....   user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da sem bila na robu srčnega infarkta user posted image
.... tko da punce... presenetit me ne morte več user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uh....nekako razumem tvoje občutke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za kavico....matr je bila zgodnja....daj zdaj še eno user posted image

clock-img

31.03.2012, 08:35

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image  si ziher?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

31.03.2012, 08:37

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image Bubi, kaj pa je bubiju? user posted image user posted image user posted image če bodo kaj pomagale

hvala. Ja, bubi je v četrtek v šoli zakuhal. Včeraj zvečer je vročina že padla, zdaj je še cel zmučen user posted image  Sva šla do P in je baje samo viroza.  
Sem kar izolacijo naredila - eno noč je bubika pri babici spala, danes pa bubi. Pa upam, da se ne ponovi.

clock-img

31.03.2012, 10:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz tudi upam, da se ne ponovi user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

31.03.2012, 13:09

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz tudi upam, da se ne ponovi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2012, 14:29

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.03.2012, 16:16

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Hvala za kavico....matr je bila zgodnja....daj zdaj še eno user posted image

ja, ja je bila približno ob tej uri... na Krvavcu... Anže je imel še zadnjo dirko  user posted image , spravil skupaj dve solidni slalomski vožnji in bil 11. user posted image user posted image user posted image . Potem smo pogledali še malo "Lužo", a je pričelo fajn pihat, tako da smo se že pred zaključkom spravili domov, saj sem bila totalno premražena (ja itak samo jaz user posted image ).

Zdaj sem moje sterala ven na sončka, da v miru pospravim... in... počijem user posted image ...

clock-img

31.03.2012, 19:25

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Današnja trofeja user posted image
user posted image  

clock-img

31.03.2012, 21:37

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Današnja trofeja user posted image
user posted image  

Ok...rabim podnapise, ker nimam pojma kdo je to user posted image user posted image

clock-img

31.03.2012, 23:03

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

A ni to tisti tip, ki dela ali je delal v slovenski vojski in so ga skoz neki vlačili zaradi brkov, zdaj pa je to njegov zaščitni znak?
Samo nimam pojma s katerim športom se ukvarja. user posted image user posted image user posted image
A ni neki svetovni prvak ali kaj? Nekaj ne snegu se mi zdi.
Jao...
Če mi ne bi bil toliko out zaradi brkov, bi si ga ziher zapomnila, ker ni toliko napačen, kolikor se mu ti brki kraužlajo navzgor user posted image

clock-img

31.03.2012, 23:06

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Kaj si ti nor kako je dolga Tina user posted image . Čisto bo po mamici. Zdaj razmišljam, da bi mogoče še Anžetu bil tisti pulover prav, po Tinini sliki sodeč. user posted image user posted image

clock-img

01.04.2012, 07:34

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Kaj si ti nor kako je dolga Tina user posted image . Čisto bo po mamici. Zdaj razmišljam, da bi mogoče še Anžetu bil tisti pulover prav, po Tinini sliki sodeč. user posted image user posted image

Samo res...sem že jaz gledala user posted image

Drugače pa....evo....napovedi so se uresničile user posted image ....pri nas je 15 cm snegauser posted image .....plužijo....čist zimske razmere user posted image

clock-img

01.04.2012, 07:50

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jaz sem pa danes naredila test in mi je cleerblue pokazal 2 plusa. user posted image
user posted image

clock-img

01.04.2012, 08:04

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz sem pa danes naredila test in mi je cleerblue pokazal 2 plusa. user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitam user posted image  

clock-img

01.04.2012, 08:43

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image

ok, pa kaj si res ne bi mogla česa mičkeno bolj verjetnega zmislit? user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2012, 08:44

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda
Drugače pa....evo....napovedi so se uresničile user posted image ....pri nas je 15 cm snegauser posted image .....plužijo....čist zimske razmere user posted image

ti pa tudi user posted image

čeprav je s snegom že nekaj po radiu težila user posted image

Na Štajerskem nas sonček pozdravlja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem