Dobro jutro!
Kako ste punce? LittleSun, ne vem, kaj naj rečem... Mislim, da je vse, kar se ti je dogajalo, prišlo za tabo. Psiha vedno zaostaja za telesom. Pa še pregled, ki si ga imela, ti je verjetno vzel tisto, kar te je prej gnalo naprej. Ne daj se! Me smo s tabo. Tudi te faze bo konec, verjemi da bo! Ne more biti drugače. In potem boš gledala nazaj in se smejala.
Anckica, glede BBT veliko piše na internetu. Malo pobrskaj. Kolikor sem jaz brala, je ta metoda fajn za nazaj. Torej z njo ne moreš predvidet O, ker je takrat, ko to ugotoviš, že prepozno. Je pa dobro za tiste, ki se že več časa trudijo ali pa imajo npr PCO, da si rišejo te grafe, ker res fajn pokažejo ali je do O sploh prišlo. Ali pa npr kot komplementarna metoda O-testom, za potrditev.
Oreh
Glede na to, kolikokrat jaz sanjam takšne in drugačne bedarije, bi morala imeti doma že vrtec, hihi
. sem pa jaz opazila, da imam takih sanj več pred menstruacijo. Verjetno pa je tudi to, da takrat bolj vem za to, ker bolj slabo spim.
Sonček85 Upam, da vama je uspelo. Res sta pridna. Držim pesti.
Vsem, na novo februarkam veliko
, da tokrat uspe.
Pri nas je tako, da sem ful optimistična. Test je pokazal O za vikend. Zamudili nismo nič, ker je moj prišel domov pravi čas...in sva bila pridna
Zdaj pa čakajmo...
Pozdravčki