Bravo, nosečke! Čestitam vsem in naj gre zdravo naprej, vse do konca (in naprej).
Helenčica in oreh, so mi šle kar malo kocine pokonci ob branju vajinih postov,
in ja, res je, oreh, take zveze so čudež, res smo lahko vesele, da nam takole stojijo ob strani... Zgleda, da boste (bomo?) v tem življenju že tako napredovale, da se nam v naslednjem ne bo treba rodit kot žaba ali muha ali kaj podobnega. No, če pa drži, da si vsaka duša vnaprej izbere določeno pot, pa itak vemo, zakaj smo tu, ne? Da rastemo, raziskujemo, odkrivamo... Včeraj sem prebrala še eno lepo misel, in sicer, da bi se morali tik pred smrtjo znajti s popolnoma praznim bančnim računom, se ozreti nazaj in reči: Ampak poglej, koliko dragocenih izkušenj! In prijateljev, ljubezni, želja, novih poti, zgodb...
No, moj bančni račun je že tam - tam, oreh, tvoj bo pa tudi kmalu zaplenjen, ne? Samo še parkat greš spat!
Helenčica, vse butni na stran, pa K*** gleda! Maj bo še prehitro tukaj, sploh, če vmes še kam pičita. Jaz tud verjamem, da bo potem vse stokrat lažje, ko ne bo celo breme samo na vaju in se ne boš več počutila ko en idiot, iz dneva v dan... Ne vem pa, kako se to naredi, nimam recepta. Definitivno pa tudi odklop od vseh teh člankov, forumov in ostalih jajc pomaga. Čeprav sem ap tja kar paše kaj pogledat, a kaj, ko potem spet takoj noter padeš. Sicer pa, si videla Pupino zgodbo?
So porihtali in zdaj dojenčki kar padajo!
A sicer ni nobene variante, da bi prišla na vrsto malo prej (samoplačniško)?
Little Sun, super, da si dobila datum!!
Zdaj pa pade en novemberček, ne?
Aja, drage borke, ki že res dolgo vztrajate, sem dobila idejo za imena vaših srčkov:
če bo fant, bo Zmago, če bo punčka, pa Viktoria!