writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

06.04.2012, 00:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.04.2012, 11:40

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Samo ljubezen ne iščeš......se to "kar zgodi"......

Dopuščam pa verejtnost, da ko imaš že eno trpečo izkušnjo prevelikega tiča za sabo, da verjetno ljubezen tudi iščeš.......tako, da moške namesto v oči, gledaš med noge......in preden bi se lahko kaj zgodilo, da bi te recimo amorjeva puščica zadela, že selekcioniraš......user posted image

clock-img

06.04.2012, 21:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.04.2012, 21:52

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Zanimali so me pač ustrezni ukrepi.......ker sem pač do sedaj imela srečo in sem srečevala samo kompatibilne tičeuser posted image .......

Torej preventivno nisem sposobna delovati, ker te izkušnje še nimam.....zato sem pač vprašala......

se ti bom pa javila, ko bom srečala giganta, da boš delila svoje bogate izkušnje preventivnega delovanja z mano user posted image ......

clock-img

07.04.2012, 17:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.04.2012, 11:36

clock-img

*Aura

pencil-img

134

konkreten odgovor: imela isto "težavico", moj je pravi orjak.(25 +). Najprej naj se ti on posveti (G)-tako se vse pri tebi poveča in navlaži. Pol pa ni bolečine. Res je, s časom se bo tvoja razširila.......
Pa srečno! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem