writing-img

RE: (ne)praktičnost bodijev za novorojenčka

clock-img

25.04.2012, 22:56

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Pri prvem user posted image se mi je zdel bodi za čez glavo prve 2-3 mesece mission impossible.
Pri drugem user posted image sem se pa spraševala, kako sem lahko pri prvem tako komplicirala user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

26.04.2012, 09:03

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

tretji si bo verejetno bodije, kar sam oblačiluser posted image

clock-img

26.04.2012, 10:08

clock-img

Najin_pikec

pencil-img

383

Mi smo na začetku (nekje do 3m) ves čas uporabljali samo bodije na preklop, zdaj pa tiste za čez glavo. So mi pa tile za čez glavo drugač bolj všeč, sploh iz H&M so super (tisti, ki dobiš 3 za 10€), ker so zelo mehki in se pri oblačenju nič ne zatikajo. 

clock-img

01.05.2012, 20:42

clock-img

cilla

pencil-img

763

Moja dva sta prve tri mesece tako tullila ob vsakem preoblačenju, da si sploh ne predstavljam, kako bi ju oblačila čez glavo. Z bodiji na preklop sta sicer vseeno jokala, a vsaj obleči ju je šlo, ker če sem jima probala dati kar čez glavo, je bila histerija in panika za umret. Od tretjega meseca starosti naprej je šlo lažje, a so ti za čez glavo prava umetnost, pozoren morašš biti na material (da je dovolj elastičen), izrez,... Jaz sem nekaj bodijev za čez glavo samo pospravila, ker so bili premalo elastični ali pa je bil izrez preozek in je šlo slabo čez glavo (spet panika in jok).
Se pa dobijo ti na preklop povsod - HM, Leclerc, CA, Kik, Babycenter,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem