writing-img

RE: Kdaj ste se ga nazadnje napile?

clock-img

26.01.2012, 17:53

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Pred mescem in pol sem se ga nazadnje napila......tisto res napila, da lahko rečem, da sem bila pijana.....

Končno ena iz mojih vrstuser posted image user posted image

Pa še pasalo mi je......user posted image

Meni tudi paše... Ampak vedno pa pazim, da drugi dan nimam bližnjega srečanja stigrom, mačkom, levom...user posted image

Ja, evo, mene je pa tega strah. Jaz sem dva dni potem tolk bolna, da komaj živim. vse me boli, bezgavke, želodec, glava. Emšo, emšo ...

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

26.01.2012, 17:54

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Ja, evo, mene je pa tega strah. Jaz sem dva dni potem tolk bolna, da komaj živim. vse me boli, bezgavke, želodec, glava. Emšo, emšo ...

Nisi bolna....le vest te peče.....user posted image

clock-img

26.01.2012, 17:55

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Meni tudi paše... Ampak vedno pa pazim, da drugi dan nimam bližnjega srečanja stigrom, mačkom, levom...user posted image

Jaz sem ugotovila, ko se v Sloveniji več ni smelo kaditi v lokalih, da so te domače in divje živali bile bolj ko ne posledica nikotina......ker ko se v prostoru samo pije in hodi na čike ven, nimam drugi dan nobenega mačka......ko pa smo kje na fešti, kjer 70 % ljudi kadi in celo noč vdihuješ nikotin in piješ alkohol, pa je maček...

Drugače pa proti glavobolu naslednji dan pomaga aspirin ali nalgesin pred spanjem.....

Definitivno pomaga tudi liter vode pred spanjem pa malček Donata zaradi magnezija, ker muca je ponavadi posledica dehidracije

clock-img

26.01.2012, 18:12

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivamuser posted image

posledica alkohola, ziher.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

26.01.2012, 18:13

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Glede na to, da vse imate angelska krila in ste daleč najbolljše matere, fantastične voznice, prima gospodinje... In seveda ne date v usta alkohola, si ne prižgete čika in jeste samo doma kuhano hrano... BOM JAZ RAJE MOLČALA. Ker jaz pijem, kadim, jem v MCDonaldsu, vozim ko Fitipaldi, kuham in pospravljam bolj tako-tako, mama pa sem totalno zaj****, ker ne dovolim mojima krofekoma, da bi v življenju počela karkoli bi želela. Pa še rep in rogove zadnje čase komaj skrivamuser posted image

Upam, da nisi še kaj drugega mislila, da ne damo v usta. Me je že malo v želodcu zvilo.

ja, sej ti ni treba goltat. Ven pljuneš pa je.user posted image

clock-img

26.01.2012, 18:25

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Upam, da nisi še kaj drugega mislila, da ne damo v usta. Me je že malo v želodcu zvilo.

ja, sej ti ni treba goltat. Ven pljuneš pa je.user posted image

Kaj naj ven pljunem? Vino? Ne, ne, veš kak je dolga in trnova pot od trte do vina?

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

26.01.2012, 18:28

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Ne, posledica pomanjkanja adrenalinauser posted image

clock-img

26.01.2012, 18:32

clock-img

Volga

pencil-img

9346

pa je to hecno? mislim, posledica pomanjkanja adrenalina je fitipaldi vožnja. wtf?

clock-img

26.01.2012, 18:41

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

pa je to hecno? mislim, posledica pomanjkanja adrenalina je fitipaldi vožnja. wtf?

o, Volga! Sem vedela, da se boš zahaklalauser posted image

clock-img

26.01.2012, 19:04

clock-img

mišk

pencil-img

2527

No, jst sem se ga pa napila prejšnjo soboto.user posted image
Tak da vas vre šibnem, haha!user posted image
...z lepim se pohvalim...user posted image

Tak je to, ko greš parkrat na leto žurat, pa je kot bi psa z verige spustu - vse požret!! Sej ne...user posted image

clock-img

26.01.2012, 19:07

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Definitivno pomaga tudi liter vode pred spanjem pa malček Donata zaradi magnezija, ker muca je ponavadi posledica dehidracije

Se strinjam....samo tega meni ni trebauser posted image .....ker jaz že med opijanjam pijem na hektolitre vode......vedno popijem ogromno vode k vinu.....

clock-img

26.01.2012, 19:13

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Se strinjam....samo tega meni ni trebauser posted image .....ker jaz že med opijanjam pijem na hektolitre vode......vedno popijem ogromno vode k vinu.....

Jaz tudi. To je urgentna rešitev

clock-img

26.01.2012, 19:30

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila pa nazadnje malo (konkretno) v cvetju lani za maškare ... tamala je bila v varstvu, midva pa dobila povabilo na žur v maskah ... aj, je bilo fajn ... smo do ranih ur preplesali user posted image ... pred tem sem bila pa pomoje kake 3 leta nazaj ... ma saj ne rečem, da sem in tja ne spijem kakega kozarčka, samo da bi bila pijana morajo bit pa že res vse jupitrove lune na pravilnih mestih, da mi zapaše user posted image

clock-img

26.01.2012, 19:54

clock-img

Barik@

pencil-img

257

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Mi ga ni treba veliko, ker se me hitro prime. Ko pijem, pijem žgane pijače. 1x mesečno pa samo zato, ker mi je všeč okus, spijem kozarec edinega vina, ki ga pijem - jagodni Bishe.

Ravno imam kozarček bisheja pred seboj user posted image (ne moreš nehat pit). Drugače pa obstaja tudi beli bishe z okusom vanilije (ni švoh, ampak je rdeči boljši)....

pijana še pa nisem bila user posted image

clock-img

26.01.2012, 19:57

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kje ga prodajajo? Obožujem namreč vanilijo.

clock-img

26.01.2012, 20:09

clock-img

Barik@

pencil-img

257

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Kje ga prodajajo? Obožujem namreč vanilijo.

emm, pojma nimam, pa tudi dotični vir (sorodnik) mi ni povedal, kje ga je nabavil. user posted image

clock-img

26.01.2012, 20:10

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ask him! user posted image user posted image

clock-img

26.01.2012, 20:52

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaoooo...a morate rajcat? user posted image  Sem si šla takoj enga natočit user posted image

clock-img

26.01.2012, 23:04

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

user posted image

clock-img

29.01.2012, 17:23

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

uf...pri meni je kake 7 let nazaj...mater user posted image
Ampa je bilo pa ornk, ker drugega alkohola kot vodke s sharkom ne spravim dol...sem pa bila taka, da sem cel dan prespala v škornjih in plašču user posted image

clock-img

29.01.2012, 17:51

clock-img

*mashai*

pencil-img

81

Prvič in zadnjič za 17 rojstni dan, bleeeh, nikad više.user posted image Tudi poskusim alkohola ne več, če ravno moram nazdravit , mal jezik namočimuser posted image . Sovražim alkohol in to kar naredi iz ljudi, smilijo se mi tisti, ki se ne znajo met fajn, ne da bi jih par za pogum stresl...Pa ni je gršega kot pijana ženska, čeprav tud dedci niso ravno simpatični v tem stanju, sploh če si oni pa predstavljajo , da souser posted image .Ne moti me občasno uživanja, sploh če ma človek mejo, samo tega senzorja pač večina nima...user posted image Navali narodeuser posted image user posted image

Edit; napake

< Sporočilo je popravil *mashai* -- 29.1.2012 17:52:18 >

clock-img

29.01.2012, 18:10

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Lani za novo leto. Od takrat več ne pijem alkohola.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem