writing-img

RE: IVF/ICSI februar 2012

clock-img

12.02.2012, 17:47

clock-img

Drejcy

pencil-img

76

Pozdravljene! Tudi sama sem imela danes prvič ivf user posted image Počutje je še kar dobro, glede na to, da sem imela po punkciji notranje krvavitve in hude bolečine user posted image . Upam, da to ni imelo vpliva na pikico, ki sem jo danes dobila in da bo vse ok! 24.2. imamo test, komaj čakam user posted image ! Vsem Februarčicam in seveda tudi ostalim sotrpinkam želim veliiiiko sreče in dobrega počutja user posted image

clock-img

13.02.2012, 20:40

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Drejcy,
pridi na temo Januar/Februar 2012 IVF/ICSI, tam smo vse punce, smo se malo selile user posted image , torej dobrodošla na tisti temi!!!

In čestitam za prejem pikice, držim pesti da bo se lepo vgnezdila in da te pričaka 24.2. en velik plususer posted image user posted image

clock-img

25.02.2012, 03:12

clock-img

nevednica

pencil-img

2

Živjo!

Sem nova in me zanima nekaj. ( možno, da je že v kakšnem drugem forumu kaj o tem napisano pa ne najdem)

6.3. sem naročena na pregled k Rešu, da začnem z ICSI postopkom. Moji izvidi so načeloma OK - mela sem malo povišan prolaktin pa mi ga je uspelo znižat na min. zdej imam pa ponovni pregled. Zanima me koliko časa ste ve čakale na "prevzem zdravil", kdaj ste se testirale za SPB .... Mal me je strah, da mi ne bo zdej spet rekel, da je načeloma vse OK in da naj se oglasiva čez mesec dni.

Predvsem me zanima koliko časa še traja, da se postopek začne ( do špikanja) ostalo mi je nekako že jasno.

Hvala vam

Lp

clock-img

25.02.2012, 08:53

clock-img

krisv

pencil-img

246

Če je vse O.K. bosta začela s postopkom z naslednjo menstruacijo. Kr pogumno in veliko sreče. user posted image
Lahko pa se nam pridružiš pri čvekanju v temi marec - april IVF/ICSI.

clock-img

25.02.2012, 08:55

clock-img

krisv

pencil-img

246

Aja, za SPB lahko daš kr tam kri (stane okoli 50€), če pa si aktivna krvodajalka pa ti pri Rešu ni treba delati teh testov.

clock-img

25.02.2012, 10:44

clock-img

nevednica

pencil-img

2

Hvala!

No potem pa papa, pa se pridružujem marčevkam!!!!

clock-img

09.08.2012, 14:51

clock-img

Meti7

pencil-img

9

Za vse, ki nam je v letu 2012 uspelo sem odprla na Facebook-u skupino/čvekalnico IVF/ICSI srečke 2012. Vabljene, da se pridružite :D

LP
Meti

Klikni: https://www.facebook.com/groups/267752903339715/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem