GregUr Da bi v Sloveniji videla samo podvozje nimam pojma, ti pa svetujem da pogledaš na ebay-u, dobila jih zihr boš. Jaz ponavadi kupujem na ebay.co.uk in sem zelo zadovoljna z storitvami, plačujem pa obvezno preko paypala in nikoli niso odbili niti centa več kot piše, je pa skoraj sigurno velika izbira, napiši v googla točno kaj rabiš v angleščini zraven pa ebay.co.uk in boš dobila rezultate. Res se ti ne splača vse kupovat če ti lahko posodi kolegica, razn če boš imela še kakšnega otročka pa potem spraviš za ta drugega, jaz imam spravljene vse večje stvari, voziček, posteljico, ležalnik...
zaba.mara in kokosova_palma Lahko sta veseli za tako/take super nosečnosti, moja prva je bila res pesmica, tale sedaj mi je pa dala vetra, bruhala sem sicer samo enkrat, samo so bile pa slabosti tako hude da sem si včasih želela da bi lahko bruhala da bi bilo potem boljše.
Cotike- Joj pri nas je tamala v h&m zadnjič čist navdušena kazala vsako otroško oblekico, ki jo je našla, hihihi pa sem rekla da po naslednjem pregledu, bolj zato ker bom takrat že imela majsko plačo, bova šli in bo zbrala nekaj za malo in pa eno igračko, ki bo samo od dojenčka. Drugače kupovala še nisem, me pa malo skrbi da glede na to da je mala februarka, zdaj pa bo oktobrka, se bojim da ne bojo cunjce prehitro premajhne in da se bojo letni časi vsaj približno ujemali. Mam res lepe cunjce in pajacke, ker sva pri mali kupila vse novo, namreč vsi so nama govorili koliko majo in da bova dobila, ko pa sem bila v 7.mescu pa nisva imela še nič in odločila sva se da je čas da greva in kupiva in sva kupila vse novo, ni šlo drgač zato si želim da bi lahko porabil čim več cotik. Vem pa da sem dala celo vrečo in vse tetra planice od kolegice sestri kake 4 mesce nazaj k je bla noseča in sem rekla da naj obdrži, tako da tetra pleničke bom mogla kar kupit, pa dobro saj to bomo pa že bi rada, nekaj belih pa mogoče ene pisane, so mi luštkane, prejšnič sem jih mela mislim da iz hoferja ta pisane in so ble fu luštne.
PUNCE RESNO OBVESTILO//// NOSITE SABO VODO!!! Včeraj je šla mala na rolarje in smo šli na sprehod okoli 10h, hodili smo mogoče 3 minute po soncu, ne pretiravam, in sem šibala v najbljižjo senco se usest, ker sem zlezla skupaj, temnit se mi je začel in še dobro da sem se usedla. No potem sem šla samo nazaj do hiše, ker smo bili pri mojih. Tako da ne grem nikamor več brez mrzle vode, tako da sem ravno včeraj ugotovila, da se mi je isto dogajalo že prvič, tako da bo nuhalna kar držala, torej dopolnjen 14t1d ker se mi je to začelo dogajat ravno v po dopolnjenem 14.tednu, ravno v 15. torej, vem ker smo takrat šivali mojo poročno obleko in sem skupaj zlezla na probi, se pa to da pupa prehiteva pozna tudi po BRCIKAH!
Že nekaj dni recimo enkrat na dan čutim da se nekdo trudi povedat, da je tudi tam, ker jih poznam in vem kako zgledajo vem da je to to, včeraj pa je kar ene parkrat povedala, mami tukaj sem, tukaj
tako da sem čist happy, sem si želela da bi bile kmalu in glej jih, mala je super aktivna in zgleda da čutim po mojem ko se kot žabica odžene in se z glavico rukne, si mislim ker se kar dobro čuti glede na to da je še mala.
Danes pa sprehod v Tivoliju, po senčki z vodo v rokah, če nas katera sreča, popoldan pa piknik s kolegi, jejejjejejej
se že veselim.
Aha katera od vas ki ima starejše otročke nuca, dekliško kolo mislim da je 16col, praktično novo, je letos dobila za rojstni dan še enga in bomo lanskega prodali, kupljen je bil v bauerju in je res malo rabljen...če katera nuca naj javi
SEZNAMČEK:
balonchek ZA
myshm ZA (ko boste rekle)
Bloocek ZA (MAJA)
Darchy82 ZA
Cebelica81 ZA
Princess13 ZA
Otika ZA
Gretej ZA
Griotte ZA
Archie ZA
Malamaja ZA
Srčekgirl ZA
Astrid1 ZA
mamica''2 (nimam strešice-sory) ZA
GregUr ZA
Aninchy ZA
Pikica010 ZA
Nelikaa ZA
Spela23 ZA
tehtanka ZA
Suzy85 ZA
KM ZA
Curkica ZA
duda1 ZA
Muri82 ZA
Krisss555 ZA
Nezy1 ZA
Abrakadabra ZA
Mmojka ZA
Sonček85 ZA
Zaba.mara ZA
biba.mala ZA
pikapoka86 ZA
kokosova_palma ZA
Če še katera ni vidla: "Evo kar veliko se nas je že nabralo, glede selitve mislim takole, 7.5 ko je konec počitnic bom forum odprla za branje, samo navodila, prve se boste lahko ta dan registrirale in vas jaz potrdim, več dobite vse tiste ki ste na seznamu na ZS, kje, kako in kaj. Vse tiste ki še niste ali ne boste na seznamu mi boste tukaj na RR napisale v ZS da bi se rade pridružile, to je to. Preverite če sem vas uvrstila na seznam, ker je čisto možno da katero spregledam tako da prosim če odebelite!"
< Sporočilo je popravil myshm -- 28.4.2012 8:33:27 >