no, končno sem lahko preletela vse kar ste napisale...vaših nickov si ne morem tako hitro zapomnit,....ste pa čveke, tako na začetu pa še toliko debate
no, najprej podatki za seznam:
moja 3. nosečnost, 1 vič je bil SS, drugič je fantek, stra zdaj male čez 2 leti, moja starost 39 let, PDP predvidoma, 5.10, porodnišnica Novo mesto, prvi pregled 28.2.
glede SSjev....sem imela v prvi nosečnosti v 7 tednu, čez dva meseca potem spet zanosila, je šok, vendar sem hitro pozabila in zdaj imam strah, do konca 1. trimesečja ga bom imela, tako pač je, če greš čez takšno izkušnjo
dojenje in kile, svojega 1. otroka sem dojila leto in pol in vam povem, da to, da gredo kile z dojenjem dol, larifari, meni niso šle, sem že takega furma, da niso mogle it...imam težave s ščitnico, ki mi ne dela in sem nagnjena k debelosti....od nosečnosti mi je ostalo kar nekaj kg, potem sem jih nekaj še pridobila in tako da sem zdaj štartale z veliko več kg, kot v prejšnji nosečnosti, ...se zaradi tega kar sekiram, ker zdaj se ne morem it diete in nekih telovadb, je dete vseeno na prvem mestu
počutje: zadnji teden se počutim ful utrujeno, služba, otrok, pa skoz me je nekaj špikalo v tgrebuhu, sem se včasih kar ustrašila, da je spet kaj narobe....slabosti: v prejšnji nosečnosti jih ni bilo, saj zato sem se pa tudi tako lepo redila hehe, zdaj pa kot da bi zjutraj čutila, da bi mi hotlo želodec dvignit, dokler nekaj ne pojem, potem mine
vsaka nosečnost je drugačna, zato ne posploševat.....v eni slabosti, v drugi ne, v eni kile gor, v drugi ne, v eni ni problemov, v drugi rizika, po enem porodu komot dojiš, po drugem imaš težave, ....vse se dogaja, nič se ne da predvidet
pozdravljene vse, ne morem vas redno in vsakodnevno brat, zato se opravičujem, če se bom tu pa tam oglasila