Lep pozdravček dekleta,
konec seznama je malo prazen pa sem se tudi jaz odločila da se vam pridružim in ga malce zapolnim,
jaz sem tista, ki me boste konec oktobra čakale, da se vam zadnja pridružim vsaj v prvi nosečnosti so me, na koncu sem celo v nek drug mesec popihala,
ampak zaenkrat bom kar pri vas, če mi kaj datuma ne spremenijo.
Za seznamček:
myshm, PDP 30.10 po ZM (več izvem na nuhalni) stara sem 26 let, to je moja druga nosečnost, doma imam že eno deklico staro 4 leta, rodila pa bom verjetno v Postojni (če bomo prišli do tja
sem iz Ljubljane)
Imela sem že pregled in vse štima, srček bije, naš sonček je celo mičkeno večji. Z možem nisva še povedala širši okolici, želiva počakati do nuhalne, ki jo imam 18.4, prav tako kot pregled komaj že čakam ta datum seveda, da bova lahko povedala tudi hčerkici, čeprav se nama zdi da bo zelo nestrpna, saj si bratca/sestrico zelo želi, ampak ne želiva da bi ji kdo drug povedal pred nama, tako da bo prva izvedela za veselo novičko, takoj za mojo mami, ki že ve.
Nekomu sem mogla ščvekat, drugače pa ja tokso sem imuna, že pred 1.nosečnostjo sem jo imela, tako da jem vse, no seveda niti približno ne vse in mi je kak dan prav pasje slabo, tudi mislit ne morem takrat ko mi je tako slabo, ampak bruham ne, temu primerno mi tudi manj stvari paše jest ampak bo že, če je šlo v prvo bo šlo tud v drugo
Dekleta čestitke vsem za lepe rezultatke na nuhalnih, jaz pa šibam malo na sončka, bo hitreje minil čas do moje