Živjo!
Ma ste res super čvekice, drage moje... vas komaj dohajam prebrat, če en dan ne grem gor na RR
Torej, kaj sem že mislila rečt?
Najprej dobrodošle vse nove in čestitke vsem za preglede. Jst čakam še cel mesec na naslednjega.
- midva sva, odkar sva zvedela, 4 ali 5x, predvsem zaradi mojega
, ki ga skoz skrbi, če je (in bo) s pikico in mano vse ok. Oni dan sem spet zjutraj bruhala in ko je zvedel, me je prestrašeno vprašal, a je on kriv, ker se je večer prej "potrudil"
. Ga moram skoz prepričevat, da je ok in mu dajam pod nos članke
. Mu pravim, da dokler se jst počutim dobro in sva pazljiva, ni panike. Želja pa je pri meni ostala ista kot prej - no mogoče le, ko imam kakšen dan več slabosti, mi ne pride niti na misel kaj več od objemov.
glavoboli - hvalabogu jih zaenkrat nimam, čeprav vem, da premalo pijem. Saj si nastavim flaško vode, a kaj, ko potem pozabim, zakaj je tam
telovadba - prej sem hodila na pilates, potem sem malo opustila zaradi drugih razlogov, zdaj pa bi spet nekam šla. A tu na Goriškem ne vem za nobenega, ki bi mel nosečniški pilates. Vem, da bi mi sigurno koristilo. Sej bi lahko delala od doma, a se poznam - sama nimam discipline in bi bla spet ista fora kot s flaško vode
. Delam pa keglove vaje (ko se spomnim), ki so zelo koristne že tako v "navadnem stanju", za nas
pa še 100x bolj. Iz izkušenj prijateljc vem, da pomagajo tud za lepši porod in potem. Torej... gremo stiskat!
Aja, prijatelca, ki je že rodila, mi je prinesla mandljevo olje za se mazat - predvsem proti strijam (ki sem jih že itak vsa polna, a da ne bo novih), pa tudi za mazanje presredka, da se kožica tam spodaj zmehča in je manj možnosti, da bi se trgala ob porodu. Ona ni bla ne rezana ne strgana ob porodu. Si velja zapomnit, tud če je do poroda še daleč.
Nosečniške hlače - zaenkrat še nimam takih problemov, nosim stare širše kavbojke. Razen prejšnjo soboto, ko sem pela z zborom in imela "ta lepe" hlače, so me kar tiščale. Hvalabogu sem jih mela le za kratek čas. Če pa kaj več pojem, si pač odpnem gumb
.
Srčekgirl - prosim popravi mojo starost - od včeraj imam 32 let . Uhuhuh!
Pa se sploh ne počutim toliko stara. Mi gre že na otročje?
Dosti za danes.
Bodte fajn in uživajte!