Tale druga nosečnost je pa res huda, pa šele skor v začetku sem. Za prvo nosečnost praktično nisem vedela,..... po laparoskopiji, pa je to čisto druga stvar. Že drugi mesec vsa oblačila preozka, počutim se kot balon, rahli krči ob obračanju v postelji, prsi me grozno bolijo in so do večera že tako trde kot da bo mleko vsak čas vn steklo
... in ne vem ampak zdi se mi, da bi celi dan kr spala, spala in spala. Imate tudi ostale podobne težave? Ja plus tega imam še slabo kri in jemljem železo, očitno sem slabokrvna.
Mažem se z avonovo kremo proti strijam (solutions body strech), pa zdi se mi da je ok.
19.4. nuhalna v Domžalah, 8.5. pa že drugi pregled.
6-letna hčerka mi sprva sploh ni verjela, da bo dobila bratca ali sestrico, a je po prvem pregledu, ko je videla slikico, bila blazno navdušena. Zanimivo je da je že prej vedela kot jaz
Po trebuhu me je božala že januarja in vpraševala ali je dojenček not, pa sem ji rekla da sem se samo malo zredila. Itak navija za punčko, sama bi raje skor fantka, čeprav bom vesela enega ali drugega, samo da bo otrok zdrav.
Glede službe sem že povedala, ker nekako ne gre več skrivati, saj se preveč pozna. So pa zelo razumevajoči za naraščaj, upam samo da bom počakala do konca in ne bo potrebno na kakšno bolniško. Samo glede na operacijo, mi je ginekologinja rekla, da je možno vse.... celo da bi bilo fajn če bi imela še enega otroka, ker bi bilo to dobro, da se stanje v telesu izboljša.
Tolk za danes....