Ooooooj!
Dva dni se že prebijam čez poste, pa mi kr ne rata pridet do konca
Men se je začel trebuh FUL poznat in zgleda bom nosila visoko, ker imam zgornji del trebuha že "trd"
Poleg tega imam še dost špeha, tak da zgledam žekr ogromna
Poleg tega delam v gostinstvu in počasi že kr opažajo, šef je tudi kr sam ugotovil, pa sm nekak misla, da bom do 4h mesecev zdržala
Aja, pa "našlogali" so mi punčko, ravno zaradi tak visoke "meje" trebuha
oblačila za nosečnice -Zagreb - uau! Sem pogledala mal in so res FUL lepe stvari!
Ampak men so še vedno predrage, rečte kar hočte. Zato sm tok vesela, da bom okrogla poleti, ko bom večinoma nosila kar svoje majice, kakšno tuniko bom pa že še kupila. Tud oblekce bom lahko nosila še stare, rajši zdaj ponosim ta oblačila in jih potem magari stran dam,kot pa da za eno poletje kupujem cel kup novih cot, ki jih ne bom potem več nikol oblekla
še v prejšnji nosečnosti, ko sem bila noseča pozimi, nisem kupila druga kot hlače, čeprav sem imela potem že res velik trebuh.
št. hlač - ne vem za vas, ampak jst sm nosečniške kavbojke nosla še ziher pol leta po porodu
Zdej sem kupila 1 št. večje, ker boki in ročke grejo absolutno narazen, pa še največ jih bom nosila pozimi, ko bom itak še "debela", zdaj poleti pa ne, ker se nikakor ne vidim v kavbojkah pri 30 stopinjah
So mi pa zdaj še čist mal prevelike, moje obične pa že komaj zaprem
NS - bravo vsem za uspešne
in
tistim, ki vas to še čaka!
KM -
Iskreno ti želim, da je samo "lažni alarm"
Stvari za
- imam še od prvega, če bo pa punčka mi pa že tudi zdaj ponujajo vse sorte
Tako da samo zadnja dva meseca me čaka sortiranje in pranje, do takrat se ne pustim motit z ostalim - razen otroško sobico za večjega bo treba počasi uredit.
UZ - moja G mi jih je v prejšnji
delala na vsakem pregledu, do sedaj pa tudi, ampak me je zmotilo na zadnjem pregledu,ko je imela ekran kr k seb obrnjen in mi sploh ni nič pokazala
Ampak se ne sekiram, glavno da je pogledala in vidla, da je vse vredu, da sem lahko mirna.
Dobrodošli tudi 2 novi!
Ali 3?
Sej že ne folgam več - vglavnem dobrodošle in srečno nosečnost!!
dojenček v trebuščku - pri nas smo se čist navadlli, da bomo dobili dojenčka (za sina mislim), ampak je zdej začel na vsak način težit, da ga ima on v trebuščku in ne mami
Sej bo verjetno bolje,ko bo trebuh ornk velik in se bojo še kake brce čutile na ven
Je pa hecen ko ga vprašaš, če bo imel bratca, pa reče NE, če bo imel sestrico, pa reče NE, pa vprašaš, ja kaj bomo pa mel? Pa reče: dojenčka!
uff, sm mogla na hitr prekint, ker sm stranko dobila, pa sem se bala, da mi bo pol vse zbrisal, če kr minimiram
No, lep vikend želim vsem, čeprav je vreme obup
< Sporočilo je popravil Aninchy -- 14.4.2012 12:37:08 >