jst sem si pa včeraj v lidlu nardila zalogo modrcev za dojenje, nosečniških hlač in pa tunik
pa sem ful zadovoljna z vsem naštetim
kar se tiče prestavljanja... načeloma mi je vseeno, itak nimam nikjer namena objavljat ne vem kakšne fotke, pravzaprav ne razumem tistih (verjamem da je katera tudi med nami, pa vseeno...), ki na fb obesijo sliko sluzastega novorojenčka, celega vijolčnega in kričečega, po možnosti še s popkovino povezanega z mamico... ne vem, mislim da vse pa ni za javnost... in da so stvari intimne narave, katere se da zadržati zase, svojo srečo pa lahko prikažeš tudi na drugačen način... sicer pa, tisti, s katerimi sem si blizu, bojo itak prišli že v porodnišnico na obisk, ostalih pa ravn ne briga moj otrok na vagi - direkt iz maternice...
ampak kot že rečeno, vsakmu nekaj ustreza, drugmu pa ne... (ne zamerite tiste, ki imate to objavljeno na profilu - ne obsojam, samo povem da meni je to out)
well, point vsega je, kot je že ena rekla, da se nam še vedno pridružujejo punce, ki se prej niso opogumile, ali pa da obstajajo tudi takšne, ki samo berejo, svojega mnenja pa ne podajo, ampak vseeno izvejo dost stvari k jih zanimajo (kako se bojujemo proti prehladom, glavoboli, bolečinami v križu, kakšni izcedki so še v mejah normale, ali si lahko barvam lase al ne, ali lahko kolesarim, rolam, bla bla bla...) zato je pravzaprav namenjen forum RR, vsaka posameznica pa si lahko profil zaklene, vpogled v slike, objave in ostalo, pa dovoli le tistim, ki jih doda za prijatelje - isti princip kot fb, tko da se mi zdi da nek umik sploh ni potreben.
jst sem pa opazla, da mam zjutraj ful trd in izbočen trebuh, čez dan pa "uplahne"
in ga spet nadomesti špehulja
ne vem a se pomika ven in not?