JA, obvezno ZA zasebni forum!
Sem tak že jamrala, da mi kr šteka odpiranje okvirčka za pisanje, pa mi pri nobenem drugem forumu to ne dela. Ja, res je, da bo maj glih zdej tu, tak da se mi zdi, da ni potrebe po nekem čakanju. Se bojo pa itak našle nekatere, ki bojo še kaj sem pisale, pa jih lahko potem še zraven povabimo, saj sporočilo o novih komentarjih tak al tak pride
Takole, včeraj sem uspešno opravila izpit iz računovodstva in zdaj lahko kar lažje diham
In si vzamem tudi kak trenutek več za vas (no, odštejemo kadar mi itak rr štrajka
)
vročica - neeee, mene je skos zeblo!!!
Pa prej nikoli nisem bla zmrzljiva! Se me pa to zdaj skos drži, sem postala bolj zmrzljive sorte kar tako čez noč
Vam povem, da sem bla maja v 9. mesecu, vsi so že hodili okrog v japonkah, jst pa še kr teniske in jopico, prov nism se mogla slečt
No, samo upam lahko, da bo to nosečnost tudi tako, ker sicer ne prenašam dobro tistih 30+ stopinj
V bistvu mi ne paše ne mrzlo ne vroče, jst bi imela kr lepih 25 celo leto
ma sm zahtevna a?
Je pa res, da sem imela trenutke, ko me je kr tak oblilo in sem se mogla kr usest. In so bli taki trenutki proti koncu čedalje pogostejši... Sm bla kr naprej pod tušem
Srčekgirll - mmm, super kavica je bla!
Hvala! Ti nam jo vsaj privoščiš, ne pa kot otika, ko slikco kr zase prilepi
Tale TW je pa še mene zdaj zamikal. Bom mogoče šla mal pogledat, ko ee ravno odpravljam, da bom nesla nekaj 100 slik razvit, imajo v harvey norman akcijo po 0,09€ za fotko
Sam nekaj selekcije je še treba nardit. Hmm, težka bo
nohti in lasje - nohti so postali trši in lepši, lasje pa (še) ne. Še vedno se mi kr mastijo. Še morm mal počakat
slabosti - uff, ko berem da se vam kr vračajo, me kr stisne v želodcu
Upam, da jih pri meni ne bo več! Itak pa pikepoke tud za vas, da se slabosti čim prej rešite!
Okej, mislim da mi je po dolgem času uspel vse pokomentirat. Zdej pa obvezno najprej kopiram post, da mi ga slučajn ne zbriše
Še pridem kaj