cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pranje modrcev - na roke ali pralni stroj

clock-img

09.09.2005, 13:29

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz sem pa tolk pridna da vse perem na roke. Enkrat se mi jih ni dalo sprat.

Sem jih pa nekaj časa prala v stroju, pa ni vredno.

Tole moram pa probat z šamponom

clock-img

09.09.2005, 13:34

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Jaz pa sploh ne nosim modrcev, ker mam tako majhne joskice, tako da se s pranjem vecinoma ne ubadam.

clock-img

28.09.2007, 17:29

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Ko sem kupovala modrc mi je trgovka v trgovini rekla, da je najboljše prat modrce na roke in s tekočim detergentom. Obvezno na koncu pa brez mehčalca.
Tu pa tam mi uspe kdaj to naredit, res jih perem s tekočim detergentom in brez mehčalca. Ampak na roke bolj poredko, jih iz pralnega stroja raje prej ven vzamem.

clock-img

28.09.2007, 17:58

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Tiste brez kosti, ki sem jih nosila (in jih še nosim) med nosečnostjo in dojenjem vržem kar v stroj. Modrce s kostjo pa obvezno perem na roke. V bistvu že 3 leta ne perem modrcev na roke, ker sem noseča ali pa dojim. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

28.09.2007, 18:23

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

V stroj z njimi user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

28.09.2007, 21:37

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

V stroju s programom za rocno pranje ali obcutljivo perilo.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

29.09.2007, 06:13

clock-img

la-na

pencil-img

46

V stroju

clock-img

30.09.2007, 09:09

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

V stroju v vrečici za perilo. Pa se še nikoli ni kaj poškodovalo! Je pa res, da takrat dam centrifugu samo na 600obratov. In obvezno brez mehčalca, ker uniči obliko modrca. 

clock-img

01.10.2007, 00:01

clock-img

Anonimen

Vedno v stroju. Res pa se včasih kaka kost od modrca za boben zatakne. user posted image

clock-img

01.10.2007, 00:46

clock-img

lindy

pencil-img

937

Ja sevede je bolš prat na roke, sam men se ponavad to ne da in jih kar v stroj vržem!user posted image

clock-img

01.10.2007, 12:28

clock-img

mily

pencil-img

876

Jst pa pomoje še v življenju nisem modrca na roke opralauser posted image . Sem bla zdele kr presenečena kuk vas tko pere.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

01.10.2007, 12:31

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

ma na začetku ga par krat na roke operem..potem pa vse v prani stroj...prej bojo hin, prej bom si nove kuplauser posted image

clock-img

01.10.2007, 12:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.10.2007, 17:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.10.2007, 18:28

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Meni je pa ful zanimivo, ko berem, pa vidim, da modrce celo na 90° perete...
Kaj pa vem, jaz ponavadi kupim kvaliteten modrc, ki mi skrije tisto, kar si pri prsih želim skriti in poudari tisto, kar je lepo. Se pravi da mi absolutno popravlja obliko, jih malo privzdigne, tako da z veseljem nosim tudi dekolte majčke. Pa ali je to beli modrc, športni modrc, ali pa čipkast, perejo se vedno v košarici, vedno na 30° in vedno brez mehčalca. Ker modrc, ki nima več oblike je zame samo še za v koš. In obliko zgubi takoj, ko ga pereš brez vrečke, z mehčalec in na več kot 30°. Ma ziher se vam tedensko ali pa na 14dni nabere toliko občutljivega perila, kot so spodnje hlačke, kakšne nogavice, modrcki in topi, da to daste na občutljiv program.
Poizkusite malo bolj popazit na svoje modrce, pa boste videle, kako bolj učinkoviti so.

clock-img

04.10.2007, 11:09

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

jaz jih perem na roke. namočim nekaj časa pa je. Edino kakšne temne barvaste modrčke, športne modele, perem na 40.

clock-img

04.10.2007, 11:38

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

IZVIRNO SPOROČILO: faca

jaz jih perem na roke. namočim nekaj časa pa je. Edino kakšne temne barvaste modrčke, športne modele, perem na 40.

isto jaz

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

04.10.2007, 11:41

clock-img

Anonimen

Jaz jih dam v stroj, samo jih je res škoda.

clock-img

04.10.2007, 11:51

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Od kar sem mama, jih pere moj vsemogočni pralni stroj user posted image user posted image user posted image  . Perem jih na 40 stopin, brez centrifuge (program volna), vedno pa jih dam v prevleko za povštr.

clock-img

05.10.2007, 06:26

clock-img

sonjah

pencil-img

164

jest jih dam v stroj v vrečko,isto kot najlonke-mal jih s tem zaščitiš. Klinc, kdo bo pa na roke drgnuuser posted image . Jaz ne kupim cunje, ki se jo mora na roke prat- v stroj vržeš pa počakaš, kaj bo ven prišlouser posted image user posted image .Jaz operem 10 strojev na teden in če se ne bom sama sebe šparalauser posted image

clock-img

05.10.2007, 08:39

clock-img

naniplus4

pencil-img

164

jaz jih tudi v stroj fliknem, v vrečki za občutljivo pržerilo. Me pa zanima, če ma katera tisto zadevo iz top shopa - bra baby, mislim da se ji reče, nekakšna krogla je namenjena prav pranju modrčkov. A to katera ima in kako se ji obnese?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem