s čim lahko olajšamo pik komarja dojenčkom? tudi s kamagelom?
Najboljše z mrežo: čez voziček, če ste zunaj in ni glih pripeka, z mrežo na oknih, mrežo čez posteljo (ala baldahin, če je velika postelja ali pa taka mrežica, ki se napne čez prenosno posteljico - v tem primeru samo pazi, da se res dobro fiksira, da je ne more mali začopatit, pa dol potegnit, ker se lahko zadavi z njo, če bi si jo ovil okoli... Tisti elektronski ultrazvočni odganalci nam niso nikoli delali, očitno hrvaških tigrastih ne odganjajo. Kemični delajo, samo je kemija - sicer vseeno boljše, kot da so čisto popikani...
Vijolica: za pike komarjev velja bolje preprečiti, kot zdraviti.
Podpis.
Uhhh.. Meni je pa pediatrinja pa tudi doktorca v RA povedala, da bog hvari, da dam otroka pri 6 mesecih sedet- da ni še hrbtenica pripravljena in da pred 7 mesci naj še čuvam njeno hrbtenico
Čuvaš ja, samo če je v tvojem naročju, itak čuvaš in itak sedi pri tebi:) Pri stolčkih je pa tako, da ko otrok samostojno sedi, ga lahko daš not za čas hranjenja - saj to ne traja prav dolgo;). Ne smeš ga pa puščat v stolu, da bi ti zraven kosilo kuhala, pa otroka dala v stol, da bo dal mir, ker mu bo dogajalo. To se pa odsvetuje. Za začetek je pa otroku itak najbolj fajn, da ga držiš v naročju - tako bo lepo fino fiksiran, ker ga držiš z roko, pa še varnega se počuti tam in je najboljše za začetek uvajanja za moje pojme. Da ni vse novo: stol pa še hrana... za njih strašanske spremembe
Ne, sej tamali bom ponudila meso, ma nisem mislila še tako zgodaj- tam 1x po 7-8 mescu.. Če mi jemo meso, ga bom pa tudi njej ponudila.. Če ji bo všeč ali ne, bo pa sama presodila
Mi smo delali tako, meso je bilo nekje pri 8 m., pa nobena ni mela nobenih problemov, niti pomanjkanja železa niti nič druegga. Res, da sem dojila, vendar ima verjetno tudi AM za tako velike dodano železo not.
Pa se mi dopade tista zadevica, kjer je otrok dejansko cel oblečen v te "kopalke".. Sos amo rokice, nogice in glava zunaj.
kimica, če ne bi že imela hlačk in bi kaj kupovala, bi tudi jaz kupila tole, ker je v tem res ne bo zazeblo. No, svit je itak kar konkretno dete in računam, da ga ne bo tako hitro zazeblo zaradi njegove lastne izolacije

.
P.S. a imate te dni otročke v kratkih rokavih?
Ja, večinoma ja. POnoči ima dolge, ali pa kadar se mi zdi, da je bolj hladno, čez dan pa mu je včasih še tako vroče (ni po mamici;). Sicer pa - če sem jaz v kratkih, potem so vsi v kratkih:D, ker sem daleč najbolj zmrzljiva v naši družini;). Za ven pa kakor kdaj. Če bomo v senci in bolj zvečer, ma dolge. sredi vročine ali če gre v sling, potem ap kratke, ker mu je že tako vroče. V slingu mu navadno še hlače slečem, pa ma samo spodnje hlačke, ker mu je sicer vroče.
Jaz imam lupinico skoz v avtu, tko da jo ne uporabljam za hranjenje. Kasneje, ko bo že melo bolj sedel, ga bom dala pa v triptrap stol. No, ni original,
<Enako.