IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
A se spletna banka od Koprske banke tudi imenuje klik? Zato sem mislila, da si pri NLB.
Klik imajo vse banke- temu se pač reče "plačevanje položnic iz naslonjača"
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Joj, ne praši, kako je to zgledalo pri Ronji, ko je imela komaj par tednov! Mala seveda se še ni mogla pokonci držat, pa ker fotograf ni mel časa takrat, ko sva prišli, sva morali prit kasneje in takrat je mala ravno zaspala in je bila čisto koma na slikanju. Smo se kar namatrali, pa prav hecno zgleda na sliki:D.
Sicer pa hvala da si me spomnila, moram naredit vsem 3 nove dokumente (torej jih moram dat najprej slikat - pa kdaj bo to že digitalno, da te tam slikajo ali pošlješ sliko in to je to).
Ajejjj.. Res si ne morem predstavljat, če je še pri moji tamali bil problem pa je stara 5 mescev
Edino kar je lažje pri mlajših otrocih je to, da so lažji in jih je zato lažje držat v luftu stran od sebe.. Je to počela kar moja mami, ki je močnejša od mene in ji je skoraj roka odpadla, ker jo je fotografinja ene 20x poškljocala.. Jaz pa zgleda nisem tako močna, ker moje tamale nimam skozi po rokah
Sej naša fotografinja ima to vse digitalno.. Ona pošlje sliko naprej na občino in oni imajo potem to sliko shranjeno v programu še 1 leto..
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Preveč kompliciram...
Zanima me glede dojenja... moj mali se sedaj manj doji, meni se pa zdi da imam vedno več mleka
Sedaj komaj čakam da se zbudi, saj mi bo joške razneslo
.Saj ko uvajamo druge obroke, naj bi potem mleko samo postopamo šlo stran-oz. bi ga bilo manj a ne?
Ma glej, če imaš toliko mleka, ti jaz predlagam, da si nabaviš črpalko.. Res!!! Ker, če ga imaš res toliko in se mali ne doji več toliko ti lahko pride prav za te riževe kašice.. Zakaj neki bi kupovala druge kašice in jih mešala z mlekom, ko pa imaš svojega mleka na izvoz in ga boš lahko imela še vsaj pol leta, če boš skozi lepo praznila zizke??!!
Ne vem, no.. Jaz bi dala tistih 60 eur za črpalko ali pa sposodila (je res poceni).. Mislim, da okrog 10-12 eur na mesec in če jo boš 2-3 mesce rabila, je že dobro