IZVIRNO SPOROČILO: kokosh
potovanje z otrokom - odvisno od otroka in avtomobila.
Se strinjam s tem, čeprav razmišljam tudi jaz bolj kot kimica in me dlje od Kvarjerja ne spraviš še kakšno leto.

Ne vem zakaj, a se veliko bolje počutim, če sem blizu doma, mi daje nek občutek varnosti. Če grem kam daleč, me kar prime panika, kaj bo , če bo kaj narobe z

, če bo bolan ... Saj mogoče sem smotana in kompliciram brez veze, a si ne morem pomagat.
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh
Ali morda katera potrebuje malce tuljenja?
Ne, hvala, imam doma tuljenje na kvadrat.
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Beti a ti si za kakšno lajšanje duše glede starejših otrok na zs? Ker ne vem, a sem jaz al on.
trnuljčica, beti, kaj vama lahko tudi jaz napišem zs, ker se počutim zelo podobno?
Kar se tiče spanja, pa se strinjam, da je pomembno, da ujameš pravo uro. Naša je sedaj začela ukinjati eno dnevno spanje in če zamudim tiste pol ure, ko je zaspana, gre spat samo enkrat in ne dvakrat. Pa adijo ena ura počitka zame.
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
Kot zgleda smo res hitri, danes sem opazila še šesti zobek. Nisem čiz ziher, no. Kdaj se pa tole izraščanje malce umiri?
To je vse odvisno od genskega zapisa pri otroku, pri naši večji so bila daljša obdobja brez izraščanja, pri mlajši, sta prva dva prikukala pri 3 mesecih, potem je bilo dober mesec mir, od takrat pa konstantno rastejo z zelo kratkimi premori. Bodo pa prej zunaj.

Sem pred dnevi srečala kolegico, ki ima mesec dni mlajšo punčko in ima le dva zobka pri 13 mesecih. Res je bila pri nas do zdaj muka, a sem z olajšanjem pomislila: nas čakajo le štiri.
cilla, dobrodošla! Sem v rosnih letih imela željo po dvojčkih, a sem potem pri teti videla, koliko je dela z njimi, tako da ti sedaj ne zavidam, čeprav je z dvojnim delo, tudi dvojna sreča.

Ti se nam pa kar zaupaj.
< Sporočilo je popravil lily32 -- 2.8.2012 7:41:56 >