IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
A vaši malčki gledajo , v svet, v vozičku? Torej v smeri vožnje.
Jaz sem se pred ca 1 mes zmotila pri nastavljanju sedeža in je res uživala, oz boljše rečeno tečkala je, ko sem jo prestavila v smer mame...
Naš je bil od začetka obrnjen v svet. Ko smo ga zaradi sončka obrnili proti nazaj, je bil bolj zadovoljen.
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
A čist noben ne hodi na plavanje? Tudi v Lj ne?
Moja je bila edini mobilni in hodeči tam. Ostali so le sedeli.
Mi smo začeli v sredo. Smo bli 15 minut v vodi in samo cikcakali po bazenu. Mali je bil pa mrtvo hladen v bazenu. Niti nasmejal se ni, kaj šele brcal.
OD: Mi smo dobili po 8 mesecih odločbo in ne dobimo OD, ker imamo nekaj denarja našparanega za bajto. Bi mogli zgleda denar v tujino dat.
A pol decembra lahko spet dam vlogo? Če sevede denar "poskrijem".
Igrače. Še vedno iščemo take, ki niso made in China. Pa jih težko dobiš, torej imam tudi take. Naš ima dosti knjigic, pa šalčke, pa kašne ropotuljice. Rad ima tudi kuhalnico in plastično posodo. Ampak še vedno ima najraje kable in podobno. Pa miška od računalnika, ko tako leo modro sveti. Tudi leseni maser za noge mu je všeč, kot pri Ronji.
hrana: Kuha MM. Ponavadi zjutraj mleko, malica sadje z malo žit, kosilo zelenjavna mineštrica, včasih meso, včasih rumenjak, malica spet sadje, včasih malo jogurta not, včasih polenta ali gres kuhano na vodi in potem dodano AM, večerja mleko.
Pa kadar midva jeva, dobi kruh.
Rada bi prešla na našo hrano, pa kuha tašča in njej je težko kaj dopovedat. Jaz pa itak jem v službi.
Zadnje dni imamo ponoči kažin. Se skz zbuja, zadnjič je 15 minut neprekinjeno jokal in to res jokal.
Zobki bodo kmalu tukaj, se mi že vse belo vidi.
Zdaj se v trenutku postavi pokonci ob kavču, stolu, tudi nazaj na rit se zna že spustit.
Kengurjujčka imamo tudi mi babybjorn, sposojenega, že star model. In je fajn za kam skočit na hitro. MM ga kar pridno uporablja.
Mistica, misliš, da bi naš Lojezk bolje spal, če ga premaknemo v svojo sobico? MM kar ne morem prepričat.
Evo pa mi je ratalo predelat. Zdaj samo upam, da mi tole pošlje.
Lep pozdravček od mene.