Skoz je akcija, zvečer ko moji razbojniki zaspijo, še vse pospravim, poštimam rože, zrihtam perilo, ga zlikam, če je potrebno pripravim že kaj za kosilo za naslednji dan
Ti pa res živiš za to svoje gospodinjstvo! Če ti to paše, super, uživaj, če ti ne, si pa malo preorganizriaj življenje;). Ni treba, da imaš celo hišo polno rož, recimo, pa likanje tudi ni življenjskega pomena;) Če ti je pa ok, pa seveda go for it:)
Kar es tiče bolezni, mam samo en nasvet, ki pa zanesljivo deluje: mej starejša dva doma - moji so zdravi ko ribe, kadar so doma...
A ti delaš mlečni riž na navadnem mleku za malega?
Sama se na splošno ne pritožujem glede lubija - vem, da ima rad to službo in da k njej pač spadajo tudi tereni in to mi je ok. Samo mi pa ven vrže včasih, če pa majo potem, kadar ni terenov, pa še sestanke skoz do poooozno popoldan, pa res v petek, no!

. Če je teren, vem, da ga ni, pa si lažje zorganiziram. No, saj sva se zmenila, da kadar bo pozen, rajiš mi prej sami jemo, da ga ne čakamo z glavnim kosilom, ker potem smo vse 3 že lačne in sitne

.
A tvoj dragi dela nočne ali kako? Mislim, da ti ni mogel on prestavit otrok na pojstle ob pol desetih zvečer?
To se meni zdi čisto ok - pride mal več kot 2 na enega:).
Kar se pohajkovanja tiče: mi imamo en avto. Tako da lahko gremo do tja, dokler onidve lahko sami prideta oz. vsaj Ronja s kolesom (pa dam maladva v prikolico in hodim ali rolam) - kar je kar daleč, ampak traja. Tako da v zoo se sami še nismo spravili, ker pred poletjem mali še ni bil pripravljen toliko časa bit zunaj (enostavno ni jedel zunaj, ni hotel, je hotel svoj mir v svoji (beri: najini) postelji). Ne mi rečt, kako je to, kakor ga navadiš, ker sem imela dve pupiki, ki sem ju dojila kjerkoli in kadarkoli in kakorkoli obrnjene, pa ju ni nič motilo, pri Lejli smo bili cele dneve samo zunaj... On pa noče. In ne bom malega otroka stradala zaradi enih mojih kapric, da moramo glih tjapatja it.
sam včasih pa mi je lažje, če sem sama, ker so bolj pridni pa vem, da sem sama in ne računam na drugega
To je res, da če si sam, potem je malo bolj disciplina, ker si raztura ne moreš privoščit, malo manj nevarnih stvari dovoliš in malo bolj ubogajo in predvsem res ne računaš na nikogar drugega. Ampak meni je bolj všeč, če smo skup, mi je fajn, da je vse skup bolj spontano in bolj na izi, čeprav mal večji kaos, ampak midva se v kaosu kar najdeva

, nisva bila nikoli glih "ordnung und discipline"
Je pa res, da imamo zelo različne prioritete v življenju. Mene je lubi spoznal z milijonom idejami v glavi in si nikoli ni delal utvar, da se bo to kdaj spremenilo, v bistvu je bilo to to, kar ga je pritegnilo. IN ve, da bom nesrečna, če tega ne bom mogla vsaj delno izvest (jasno, da vseh ne bom mogla nikoli, ampak vsaj kaj). In me ma rad tako in bi rad, da mam kaj od življenja. Ve, da bi bila neskončno nesrečna v takem življenju kot ga imaš ti - da bi zvečer samo pospravljala... Jaz rabim svoje ustvarjalne projekte, rabim šivat, pogrešam Fimo, da se mi že meša včasih, začela sem nazaj hodit na kitaro (prejšnji teden sem šle 1. po 5ih letih), navsezadnje bom morala napisat dr in moram prebrat kak članek, napisat članek itd... Tako da pri nas ne pride v poštev, da bi samo pucala in skrbela za male celedni. Vem pa to tudi jaz, zato si stvari olajšava:
- dala sva stran rože, ker enostavno nimava časa in energije zanje in je škoda, da bi se matrale, pa v malem stanovanju jih nimaš kam dat in otroci (najini) so ves čas dajali zemljo ven iz lončkov

.
- lubi nima neke fensi šmensi službe, jaz tudi ne in zato ne likam, če nimam dojenčka, mlajšega od 4 mesece. Sicer pa likam samo blago, ko šivam

. Če glih šivam, potem zlikam še kako njuno oblekico ali plenico za malega, sicer pa na splošno nič.
- on precej naredi v gospodinjstvu in se res nimam kaj pritožvat (sva mela probleme prej, pa je med L. nosečnostjo ugotovil, da se samo res na naredi, jaz pa nisem ne smela, ne mogla - sem mela odprto rano not, ki se bi lahko vsak trenutek strgala in L. ne bi bilo... pa bolelo je ko hudič).
Zadnjič kot navadno je bil bolj problem v tajmingu;). Ker nisem računala še na petek... Vsak ima pa kdaj lowdown, tudi jaz:D. Nisem glih ponosna na to, ampak tako pač je. Bo boljše, ko mi rata ta dr. spacat in se preselimo in medtem bojo mali že mal večji, haha:D. Tako da takrat bo the real life
Kar se tiče bit zunaj tiče: tile dnevi so res krasni in smo jih mi tudi koristili:). Je pa res, da Svit spi samo doma in če hočem, da kaj spi, moramo bit tisti čas doma,pa pika. Se ne sekiram več, se prilagodimo, malidve sta itak taki ustvarjalni in zvedavi dušici, da jima to čisto paše. Dop. tako ni nikogar na igrišču.
Glede uspavanja in zbujanja dojenčka od tavelikih: pri nas malidve vesta, da je mami lahko fajn mami, če pa zbudita Svita, je mami ZMAJ. Sem ju sama to naučila

. Ne rečem samo lepo, ampak se zaderem, sem jezna in jima povem, da potem nimam časa zanju, če moram njega uspavat. In ker sem bila glede tega kar striktna, so se rezultati celo pokazali:).
Ni pa lubi tak, da bi mi obesil vse otroke, pa se zabubil nekam, ker ve, da takega ne bi imela, poleg tega sva se za vsakega otroka odločila skup in si jih želela oba, zato tudi skrbiva zanje oba. Vsak pač kolikor lahko. Če ga ni, ga ni, ampak če pa je, pa ne bo on v luft gledal, medtem ko se sama matram z vsemi tremi, tak pa ni! Ne bi bilo fer, če bi pustila stat;).
ursi, kar se tiče tega, da je lažje, če ne računaš nanj in potem nisi jezna, če vse tebe počaka: lej, oni nimajo toliko prakse, da bi vedeli, kaj vse rabiš vzet s seboj za 3 otroke, me jih pa vsakodnevno pokamo, pa malo bolj vemo. Ampak to ne pomeni, da se ne znajo naučit! Če jim pokažemo, tako na lepo, ne da smo jezne, ker se niso spomnili še tega pa tega. Sva mela tudi midva že debate o tem, pa se je izkazalo točno to: da pričakujem jaz, da bo vedel, on pa ne ve, pa se niti ne spomni, čeprav bi rad pomagal. Tako da je rekel, da mu je najboljš, če ga spomnim, kaj je še treba, pa bo z veseljem to naredil. In je res - zdaj se je pa že navadil in se že sam spomni recimo za vetrovke praktično vedno, za čaj še ne, ampak sta se tudi malidve navadili, da mami ma vedno za pit s sabo, oči pa ne

, kar je tudi čisto ok:).