Ronja: ti nič ne zavidam. Držim pesti, da se stvari čimprej porihtajo.
Hvala, bom rabila!
Zdaj uvajam Svita in... ni luštno. (itak, nobeno uvajanje ni glih luštno...) Mali je takoj skapiral, za kaj se gre, še hitreje kot punci in... mu ni všeč. Danes se je drl ko jesihar, ko je videl, da bo moral tudi on v vrtec...
Klinc pa tak pust! Iz petka na soboto je Ronja bruhala (pobruhala celo posteljo, sem še zdaj neskončno hvaležna lubiju, da je on to spucal, jaz sem pa njo tolažila), tako da nisem takrat niti uspela končat kostumov (delam ponoči, itak), pa še naslednji dan valjda nismo z Ronjo mogli na lutke (sva potem šli sami s tamalo), na karneval smo sicer šli, pa smo dali taveliko in tamalega vsakega v en voziček, da se ne bi matrala (ker sem bila sama kot otrok (sicer že v oš, samo vseeno) veliko bolana in se spomnim, kako grozno je to, ko zato, ker si bolan potem zamudiš kup krasnih stvari. Zato se zdaj res na zobe vržem, da bi jih kljub temu lahko doživeli, če se le da...) Pa seveda potem človek ni ziher, a je ok, da je krofe (verjetno ne, samo se mi je zdela druga varianta še hujša - da jih ne je...:D)
No, danes pa tamali v vrtec in Svitovo uvajanje... (včeraj so bili še doma, ker v ned. malidve še nista bili čisto ok - driska in to). Zdaj so zdravi in sem končala kostume, malidve obe čisto srečni, sta hello kitty, ena z mašnico in ena z rožico, "da ju bomo lahko ločili"

. Face male! pa tako hvaležna bitja so otroci! Cukri mali! Sta se mi zahvalili za čisto vsako malenkost, ki sem jo naredila, kar tako, sami od sebe, sem samo debelo pogledala! Odrasli niso niti približno tako hvaležni, vsaj večinoma ne... No, saj lubi se mi je zahvalil za učke, ki sem mu jih naredila za Kenny-ja, trenirko sem mu naredila že prej in je glih prava zanj. Jaz sem bila njegov alterego Mysterion.
Ma, slabo vest imam. Če bi prej skončala tale dr., bi zdaj lahko bila komot z malim in mu ne bi bilo treba v vrtec... Če bi imela za naprej službo, bi vse skup še imelo nek smisel, tako pa... je res brezveze. Mali se pa matra... Rada ga mam! Po drugi strani vem, da če ga ne bi imela takrat, potem vprašanje, kdaj oz. če bi ga sploh imela, vsekakor pa ne bi bil on, ampak vseeno... Rada bi jim dobro. Pa še oddala sem ga tako res na horuk, ker ne vem, če ni sicer še hujše... Pa prej sem seveda rihtala uni dve mali mucki in je njega imel lubi in ker je danes bolj pozno vstal sploh ni mel svoje doze crkljanja, ker sem že njiju morala namazat in vse... Mah! Karkoli naredim, nikoli ni za vse ok...
Se opravičujem za izpad, ampak mi je hudo, ko mu je hudo...