IZVIRNO SPOROČILO: mamicaaa
Kimica mi mamo tudi Aventove flaške in cuclje- uporabljam pa tri različne. Za čaj mam 1, za moje mleko 2, za AM pa uporabljam cucelj, ki ima tri različne pretoke, ker na dvojki je premala luknja in AM sploh ni šlo skozi. Finta pri teh cucljih je v tem, da so luknjice enako velike na vseh, edino višja številka pomeni večje število luknjic.
Aha.. Torej, te luknjice in številke nimajo nobene veze glede na starost otroka??!! Ma, jaz ji tako za moje mleko, če si ga načrpam, če vse ne spije, kot za AM, ker ji dodajam dam cucelj z 1 luknjico in še s tem cucljem ji kašenkrat teče ven.. Se mi zdi še prezgodaj, da bi ji dala cucelj z 2 luknjicama..
Oooo, jaz pa jem mlečne izdelke in pijem mleko.. Konc koncev, kašno bo pa moje mleko, če bom samo vodo pila?? No ja, pijem tudi čaj za dojenje in kompot..
Jaz si ne predstavljam, da ne bi pila mleka in jedla mlečnih izdelkov.. No ja, siru se zaenkrat malo izogibam.. Pojem res mogoče en majhen košček, ker se mu ne morem upret, ker obožujem sir in mi je prava muka, ko jem testenine in njoke in si ne naribam gor parmezana
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Jaz pa v sredo, ampak da bi čakala 6 tednov - jok brate
- nikoli nisva, že tak morava v nosečnosti
, ni šans, da potem še po porodu čakava;). Pa je bilo vedno vse ok, zdaj pa je itak "nimava kaj pokvarit". Sicer se je tokrat lubi malo bolj bal zame kot prejšnjič, ampak po moje brez razloga:). Sem pa tudi že delala jogo, kar tudi še ne bi smela - samo sta me punci že nekaj časa prosili, pa enkrat nisem mogla več rečt ne... In potem jima je seveda najbolj všeč sveča... in smo pač delale - ampak ker nisem več mela skoraj nič čišče takrat, računam, da se mi ni moglo zgodit nič hudega:).
Hehehehe.. No, jaz sem želela počakati s

dokler se čišča ne konča.. Sedaj, ko je pri koncu pa sva z dragim čisto neučakana.. Kot ena otroka, ki čakata na čokolado.. hahaha
Sicer pa.. Sva poskusila snoči in je bilo kar je bilo.. Po skoraj 3 mescih je zgledalo kot, da prvič to počneva.. hahaha
Varijanta, ne tako, to mi ni všeč, dej se tako na drugo stran.. hahahaha
In kar je najbolj pomembno, brez lubrikanta lahko samo sanjaš, da bo šlo lepo.. Sem mislila, da glede na to, da nisem bila šivana, da bo šlo.. Ma kaki??!! Še dobro, da sem ga imela od prej
Moja tamala pa še kar spi- od 12h.. Nič ne bo od sprehoda danes

Še, ki sem upala, da greva kaj danes, ker potem bo 3-4 dni grdo vreme.. Je šla sicer že ob 10h spat in se zbudila ob 11h, ker jo je napenjalo med prdenjem.. In je potem komaj ob 12h nazaj zaspala.. Jo grem kar pogledat.. Morda uspeva ulovit še zadnje sončne žarke