IZVIRNO SPOROČILO: kokosh
Kimica86, zdaj ti pa jaz vračam - si morda poskusila povečevati količino z izčrpavanjem? Meni je spet uspelo priti na toliko mleka, da sem ga spet stran zlivala, ker ga ta mali lump ni spil, MM pa ne pije kave, da bi mu ga notri nalila. Ostane le še tast s pravim čajem, samo mi je MM prepovedal take lumparije
Sicer pa - dobra stran ukinitve dojenja - imaš pa mir, lahko spet začneš nositi normalne modrce, otroka lahko kdo drug popazi.
Sem poskušala že dober mesec nazaj z izčrpavanjem, ko je tamala spila vsaj 100ml dnevno pa ni pomagalo- sem uspela samo 20ml izčrpat (otrok itak več posesa, kot lahko črpalka načrpa).. Še posebno, ker imam ročno in ne električno.. Električna bi verjetno kaj več zvlekla ven..
Pred slabimi 4 mesci je tamala spila nekje med 300-350ml mojega mleka in sem bila fulll zadovoljna.. Je pa res, da je takrat nisem dojila, ampak samo črpala.. In potem, ker sta me mami in dragi prepričevala, da je sedaj (pri 4 tednih) dovolj močna, da se začne dojit, sem pač začela z dojenjem.. In sedaj mi je žal

Ker že takrat nisem imela mleka za vse obroke, ampak se je postopoma povečevala količina in če bi vsaj še 2-3 tedne črpala, bi prišla vsaj na 450-500ml..
Jahhh, kaj čmo.. Smo pristali samo na AM.. Tamala bi pa kar vlekla zizko.. Samo po 2min, ko vidi, da ni več ničesar not, začne protestirat in se dret.. hehehe

Lačna pupca, jaz pa sem ji tlačila prazno zizo.. Tako, da sedaj ji dam takoj, da se pošteno napapa
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
V lupinici zaenkrat gre, imam pa tisti lok z igračami čez in si potem te igrače tlači v usta in jih lovi dokler ne zaspi, a ponavadi rabi več kot 30min. Mogoče bo kateri predlog pomagal, a kolikor vem, večino
ne mara vožnje v lupinici, sploh, ko so malce večji. Se prav bojim, kako bo potekala vožnja na morje...
A potem, da vem, da raje kupim tisti lok z igračami pa bo morda bolje

Naša v lupinici vedno vsaj 10-15min protestira, potem pa zaspi..
Strah me je, kako bo, ko bomo šli čez slaba 2 mesca na morje.. Do Paga so dobre 3 ure vožnje.. Načeloma, če bo zaspala, bo verjetno za nekaj časa mir.. Če se pa zbudi in začne protestirat pa se lahko ustavimo in počinemo za 20-30min, da ji dam za jest..
Torej, koliko je star tamali?? Nekje okrog 26 tednov??? Približno 6,5 mesce.. Pri tej starosti lahko daš malo sedet otroka, ampak ga ne zalagat z blazinami.. Pri tej starosti so otroci še nerodni in tudi, če poskušajo sedet, se zvrnejo, ker nimajo še orientacije.. Ampak ga zalagat z blazinami, to je res obup
Belo vino??? Grozaaaa.. Tega sploh ne bom komentirala, ker mi je dvignilo pritisk že takoj, ko sem prebrala..
Da KM sploh ne omenjam

In še UHT mleko.. GROZAAAA..
Pa si ji lepo povedala, da to ni glih v redu?? Po mojem je tej punci treba na lep način povedat, da to ni dobro za otroka..
< Sporočilo je popravil kimica86 -- 29.5.2012 13:08:47 >