writing-img

RE: Pa kaj je narobe z mojim mulcem...

clock-img

08.02.2012, 14:08

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78
Sicer se rad sanka, pa malo smuča, ampak ne bi pa sam dal pobude, da bi kamorkoli šel, še skregava se vedno, ker se tak spravlja k oblačenju, da bi vmes porihtala celo stanovanje.

LOL evo, isto pri nas! user posted image  no, grem ponovno v projekt. za vsak slucaj ze vnaprej globoko diham user posted image

Kak teden nazaj je vse hlače (ima sigurno ene 20kom) zetal iz omare, sedel na posteljo in rekel, da nima nobenih hlač za oblečt, včeraj ko sta se šla z atijem kopat, si je obul teniske, veni pa 10cm snega...al pa štrampli. Prejšnji teden jih komaj začel nosit, to se ti lahko zmeša.
No odkar sem sedaj rodila, pa ga moram po novem še oblačit zjutraj za vrtec, kar mi po eni strani tak paše, ker on porabi vsaj pol ure da da kaj na sebe.user posted image

clock-img

08.02.2012, 14:28

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Zakaj pa bi bilo kaj narobe? Enim je za na sneg, enim ni,.... user posted image

Ja, ja,...

clock-img

08.02.2012, 16:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.02.2012, 16:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.02.2012, 17:09

clock-img

aknela123

pencil-img

670

mi smo radi bili na snegu in bili ure in ure na snegu kot izjavljate? user posted image

ne vem, se ne spomnim tega, spomnim se samo, da mi je bil sneg od nekdaj zoprn, žal! user posted image

clock-img

08.02.2012, 18:29

clock-img

Anonimen

Aktiven oče mu manjka.

clock-img

08.02.2012, 18:33

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

No, naš je noro zaljubljen v sneg in nasploh vse športne aktivnosti.
Samo jaz nikoli nisem tolk dobra kot ati - danes sem cca pol ure skup zbijala sneg in mu delala skakalnico za sankanje, pa menda sploh ni bila prava in taka kot jo naredi ati. user posted image Še naklon ni štimal, niti je nisem dala na pravo mesto user posted image (p.s. pol jo je še pa pes iz jeze razkopal, kar pri atijevi nikoli ne naredi....user posted image user posted image )....
Pač atiji so glede športa zakon user posted image

clock-img

08.02.2012, 18:44

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Hvala Bogu, da imamo v letu štiri letne čase, da vsak lahko najde kaj zase...user posted image

clock-img

08.02.2012, 18:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Pač atiji so glede športa zakon user posted image

Drži.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem