če čakaš mojstre, se ne pusti na hitro odpravit - pri meni je ogled izgledal približno tako, da sta tipa zijala vse drugo, samo oknov ne
; pri oknih sta dejansko pogledala samo, če je tesnilo na okenskem okviru - smo se še zaradi tega skregali, ker jaz sem pri vseh oknih dodatno nalepila tesnile trakove, ker je v originalu pihalo, pa je en tip rekel "pa kaj še hočete, saj dobro tesni" - sem mu povedala, da zdaj JA, po njihovem originalu pa NI!!!..
v glavnem - gledala in šlatala sta stene ob oknih in preverjala, če je radiator odprt (pa jaz nisem klicala majstrov za ogrevanje!!! to dela!!!), pa modrovala sta, da je treba zračit - to vse vem in to sem jim že po telefonu povedala, ko sem klicala servis.. potem sta rekla, naj kakšen mesec spremljam vlago, si pišem temparature, kdaj sem zračila,koliko sem kurila.. potem pa naj jih spet pokličem in bomo videli - ja pa ja! - če v prvo nista hotela slišat, da že sedaj zračim in ogrevam vse prostore, čez en mesec bo pa kaj drugače?! moja smola je bila, da na videz oknom nič ne manjka, nič ni spokano, poškodovano, samo žnj kvaliteta so, ker sta rekla, da so pa res čisto osnovni model (to je pač investitor izbral
) in je padel še en pameten predlog - pa kupite nova okna!!! saj imamo tudi boljša..
če je druga v stanovanju vse ok, potem jih stisni za vrat, če pa bodo videli samo eno črno pikico na steni, bodo vsi srečni zaključili, da stene niso izolirane - to znajo (sem se pogovarjala še z drugimi in o Jelovici "vse najlepše")