IZVIRNO SPOROČILO: soncicaT
Punce, namesto malinovega čaja vam za mehčanje materničnega vratu priporočam hojo po stopnicah gor in dol...
Me ni je moj dragi prepovedal da pri hoji po stopnicah spustim kakšno. Lepo na vsako posebej morma stopiti, pa na vrhu me potem posluša, kako globoko diham

.
Midva bi rada, da mali prijoka na svet čim kasneje. Sedaj veva, da 10. marca dobiva kluče od stanovanja. Takrat nama tudi spalnico namontirajo in potem se lahko vseliva

. Če mali morda malo počaka, potem nama ne bo treba za vmesni čas k babici.
Drugače pa
SončicaT, lepo da si spet doma. Verjamem, da v bolnici ni ravno najlepše čakat na porod.
beti1 in barb tudi meni se dogaja, da imam zadnje čase depresivna obdobja. Največkrat se to zgodi dopoldne, ko se navadno tudi počutim hudičevo slabo. Ma saj bo kmalu bolje. Drugače pa zgleda, da me bo moja G res zadnje 14 dni kar primeru pustila. Jaz sem bila najprej tudi malo presenečena, potem sem si pa rekla, da je to najbrž dober znak, ker če ne bi bilo vse ok, bi najbrž morala večkrat priti do nje.
Katjandraž hvala za link. Ne se sekirat, da si pozna. Res sva kauč že izbrala, ma naju čaka še računalniška miza. Pa ležišče. To bo najtrši oreh. Rada bi imela res kvalitetno. Pa nekaj proti pršicam, ker ima moj

astmo, ki jo preh in pršice povzročajo. Izbire pa toliko, da na zadnje sploh ne veva, kaj vzet

. Ma kakšna kakšen predlog, kakšno pozitivno ali pa morda negativno izkušnjo?
Tananejka jaz tudi otekam v noge. Mi je G rekla, da nič soli pa
dva Magnesola na dan. Se mi to sicer dosti zdi. Potem bo pa treba rodit, popadkov pa od nikjer
Jaz vzamem enega, pa še nekaj donata spijem.
Jaz bi tudi predlagala, da se naslednji teden dobimo. Bi tudi jaz z veseljem prišla. Pa po mojem bi bilo skoraj najpametneje v ponedeljek. V torek je namreč mlaj, ki zna povzročiti drugi val dojenčkov pri marčicah.
No punce, lepo se imejte.
Pozdrav,
maja