Verjetno mi tudi zato v vozičku joka, ker nič ne vidi, če ji pa naslon dvignem pa zleze čist dol...Bo mogla še par mesecev počakati, da bo lahko gledala v sedečem položaju. Danes je v Lj spet taka megla, upam, da se bo dvignila in da bove šle malo ven. se tipkamo...
prevalijo?
je včeraj zaspala ob 21, spala do 3, se najedla in spala do 7, zdaj sva se igrale , preoblekle in najedle in zdaj spet spi. Pridna, upam da bo tako tudi naprej...
. Jaz sem e že navadila pri naši mali razgrajačici, najbolj pomaga, da vsaj čez dan zaspi za ene 20 min, če se veliko igram z njo. Dam jo ležati na fotelj, se nagnjem nad njo in ji pojem, grulim, odpiram usta, ona pa me kdaj oponaša, brca, potem delam vaje za nogice, ji kažem ropotuljico in nazadnje jo postavim v pozo za kravce pasit, pri tem se takoj utrudi, da začne jokat, jo še malo pestujem, ji ponudim dudo in zaspi za ene 10-20 min. Glede vlečenja v eno stran, mi je pediatrinja rekla, da to pride od položaja v maternici. Otročiček je ležal tako v trebuščku in vzorec ponavlja tudi na tem svetu. Zato je potrebno malo vaj in pravilni "handling". Čeprav se mi zdi, ko pogledam Demi, se vse samo uredi.
Res pa je, kot je napisala Miševi, da je dobro hoditi na fizioterapijo, vsaj zaradi tega, da se naučiš z dojenčkom delati pravilno. Ste že probale vaše sončke postaviti pred ogledalo? Moja se tok smeje sama sebi, pa rokice steguje,...
. Včeraj sem natočila malo več vode v banjico in sem ji ponesreč glavico potopila v vodo, pa ji je bilo ful všeč

Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera s...
Porod

Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgraje...
Uvajanje goste hrane
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!