Tia, sploh ne vem, kaj naj ti rečem, saj je pri nas podobna reč, kot jo ti opisuješ, ampak moram razumeti, ker ima pač tako službo, da jo uspe videt le zjutraj za 10 minut, ob času kosila za dobre pol ure in, ko se vrne iz službe za kakšno uro, če je sploh Neja še pokonci. Jaz kaj dosti ne morem narediti na tem področju, ti pa mislim, da boš lahko. Najboljš je, da mu poveš kakšna je situacija, pa da naj ti pomaga pri tem. Če ne bo boljše, lahko še vedno ubereš tisto skrajno pot, da se njegovih cunj ne pritakneš, da mu ne kuhaš,...ampak, to so res tiste skrajne, skrajne sile, ko že vse ta drugo odpove. Po moje bosta vse lepo zgladila.
Jaz mojemu ob sobotah in nedeljah kar rečem, kaj naj naredi in to tudi naredi, sam od sebe pa ne vidi prav ničesar, da je potrebno postoriti. Z Nejo se pa bolj malo ukvarja, bi rekla, da kakšno urco v celem dnevu in tako vse več ali manj pristane na meni. Se mi zdi, da ne ve ravno, kaj bi z njo počel. Tisto urco, ki pa jo ima, pa jo meče po zraku, nosi po stanovanju,...
V glavnem, držim pesti, da se stvar pri vas uredi tako ,da bo za vse ugodna!
Maja, tudi za Vida držim pesti, da se čimprej pozdravi! Ubožček!
Tia, lepilo sem kupila v knjigarni, imenuje se pa Mekol. To je belo lepilo. Ko postane suho, pa je prozorno. Nanašaš ga pa bolj na debelo. Meni je vmes vedno ven pricurljal, pa se nisem nič sekirala, ampak sem lepo s prstom pogladila in še dodatno zalila razpokice, saj itak se potem nič ne vidi lepila. Dokler je lepilo mokro, se ga lepo odstrani z vodo, potem pa je odstranjevanje bolj težko. Suši se pa približno 12 ur, da prime, kot se gre.
Naša noč je bil prav prijetna. Neja je spala celo noč, malo pred 6. zjutraj pa je zahtevala joškico in sem ji jo zveseljem ponudila, saj je bila punca takrat gotovo že lačna. Nato pa je spala vse do 8.40. Sem šla prav pogledat, če je kaj narobe z njo, ker je bilo vse tiho, pa sem videla, da še lepo spančka.
Zdaj pa slišim, da se je že pokakcala do konca, zato se greva umit in preoblečt!