Glede handlinga, Jessy, naj ti povem, da se otroci sami lepo razvijajo, če so zdravi....tudi jaz nisem took vadila z Demi, pa se je glavica uredila, tako, da vadim, če se mi lih da.
Glede poletnega ali majskega
, imam jaz ful dobro idejo. V Bizoviku je brunarica, je senca, otroško igrišče, pečejo čevapčiče in lahko najameš prostor s žarom za 15.000 SIT....jaz bi dobila ceneje, ker poznam lastnika. Danes smo spali pset super, od 19:15 pa do zdajle, zdaj se že premetava v posteljici. Včeraj sva bile skoraj cel dan zunaj. Bile sva zadaj za blokom, kjer je naše igrišče. Prvo so bili tam otroci iz vrtca, Demi jih je gledala, ggg in se smejala. Prav lepo sva se imeli. Potem sva šle k moji mami na kosilo in tam je bila spet tečka, ampak je psička poskrbela, da se je smejala, prinesla ji je žogico in pomagala sem ji jo metat. Vsakič k sva vrgle, je psička zalajala in Demi je skor počla od smeha. Tudi danes bove bile zunaj... Zdaj grem pa kavico popit, dokler je še pridna...
Jaz ji ponudim jogurte od Ljubljanskih mlekarn, navadne in sadne polno mastne, pa čebelico Maja, pa pri kolegici je jedla Italjanski jogurt, ker kaše ni hotela. Tudi jaz se več nič ne sekiram zaradi sladkorja in soli. Violinski verjetno si pozabila kliknt gumb uporabi!!!! No pa še novica, Demi je danes prvič kobacala naprej in to pravilno, leva desna
Zdaj grem nekaj pojest, nočko...

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Pri zdravljenju prehlada v nosečnosti se je potrebno malce drugače lotiti zdravljenja kot sicer. ...
Bolezni in težave
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!