Lubosumje z obeh strani. Ko sem spoznala mojega dragija, mi je brat took zameril in samo napake iskal pri njemu. Zdaj se kdaj razumeta kdaj pa ne. Demi ima tudi drisko, ko jki rastejo zobje. Sem probala vse banane, hruške, borovnice...driska je ostala. Jaz pravim kar je za ven je za ven in je prav slabo če preprečiš to. Teya glede spanja si prav boga, se mi zdi da tvoj preveč poje in se hitro lačen zbudi. Tako je bilo pri Demi, sebe si predstavljate, da greste s polnim želodcem spat. Demini obroki so taki:7:00 zatrk mleko 180 ml10:00 malica sadje 190 ml + greve v trgovino ji dam žemljo poje skoraj polovičko od polovičke13.00 kosilo zelenjava cca 150 ml16.00 malica polenta z mlekom, skuta, keksolino 150 ml19:00 190 ml mleka + 2 žlici gresa Tamala, verjetno so tvoje slike večje kot 100kb, zato ti ne uspe! Pa samo še ti nimaš avatarja!! šibam pospravljat, ker je Demi zaspala

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Pri zdravljenju prehlada v nosečnosti se je potrebno malce drugače lotiti zdravljenja kot sicer. ...
Bolezni in težave
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!