En lep dober večer vsem avgustovkam!
Sem pogledala vse nove albumčke in so vsi po vrsti enkratni! Resnično! Tina, hvala, da si me opozorila na tvoj album. Sem vedla, da je nekdo omenil, da je nekej novih sličic, sam sem res pozabila!
Kety, sočustvujem s tabo in tvojim prehladom! Mislim, da sva prav na istem. Smrkam že tretji, če ne že četrti dan. Pod nosom me vse peče in si stalno mažem z Justovo kremo, ki je drugače za noge
, sam resnično pomaga! Zvečer pa pred spanjem obvezno doza Operila v nos in tako prespim noč, ne da bi vedela, da sem prehlajena. Kašljam pa skoraj ne več. Slikce vašega krsta bi pa jaz pogledala, če lahko! Se priporočam!
Se pa vidi, da ste danes veliko mislile na nas, ker smo imeli prekrasen dan! Najprej nas je zjutraj razveselilo sonce!
Krst je bil zelo zelo lep! Naš župnik je vso zadevo resnično polepšal, tako da bo res ostal v lepem spominu. Tudi vsi otroci (bilo je kar 9 otrok) so bili izjemno pridni! Naša pa je zajokala, ko jo je polil po glavi, ampak se je hitro potolažila. Je pa obred potekal takole, da je najprej mazilil z oljem proti zlem silam, potem je bil krst, nato belo oblačilo, pa še eno maziljenje, nato še svečka in to je bilo to. Smo bili kar nekaj časa na oltarju, tako da so imeli ljudje kar veliko za videt. Ko dobimo slike, bom tudi kaj objavila, ker v cerkvi smo imeli prav fotografa, da ne skače enih 10 ljudi naokrog.
Potem smo se odpeljali pa v bližino Vrhnike na en kmečki turizem, kjer smo imeli kosilo. Neja nam je po poti zaspala in to prav za dobro uro. In potem smo to prelepo popoldne preživeli na lepem kraju (Kuren nad Vrhniko). Bom jutri objavila kakšno slikco.
Ohhh....ne vem, kdo bo prišel k nam malce pospravit in spucat! Kopalnica je taka, da te vse mine, ker se je več kot 1 teden tudi pritaknila nisem....pa mravlje so se delno preselile tudi v našo kuhinjo. Sem jim prej spet napovedala vojno! V shrambo so nehale zahajat, zdaj morejo pa še v kuhinjo nehat hodit, ker drugač bo
!
Tia, a veš kaj sem razmišljala. Če bi ti poleg svoje GSM cifre posredovala tudi tist načrt, kako sep ride do brunarice, ker ko bo 18. maj tukaj, bomo kot nore iskale stran, na kateri je načrt. Sicer pa si nekej obljubljala, da ga boš zrisala, kajne? Saj pol bi bil pa načrt v sliki zadosti, se mi zdi!
No, grem jaz zdaj malce počivat!