Kakor veste iz pisanja se je moje stanje ful izboljšalo. Cele tri tedne sem trpela kot hudič, ampak je minilo. Zdaj uživam v materinstvu in kdaj pa kdaj pomislim, da bi lahko Demi kdaj dobila bratca ali sestrico, ne še zdaj ampak čez par let. drugače sem dobila že ta drugo M, nikoli nisem imela močnih, zdaj pa mi lije k iz škafa. Ponavadi so trajale 4 dni, zdaj pa 8 dni, še sreča, da me ne boli, čutim samo napetost v stegnih. Mazolasta sem pa tok kot najstnica
Lasje mi še vedno odpadajo v šopih. Kg imam manj kot pred nosečnostjo, trebuha nimam več, moram pa narediti kakšen trebušnjak, da ga učvrstim. Strije nimam nobene, kar je ostalo kot posledica nosečnosti je črn popek (tak je k da bi bil umazan
) in ful suha koža na nartu, posledica mojih buhtlov.
, so začeli pred oknom, listje pobirati z eno čudno mašino, ki tuli in so zbudili Demi, m.j. Lp Tia74
Pa še to sem pozabila, fulll so mi lase potemnile, prej sem bila blond, zdaj sem pa že rjava, vsak me vpraša če sem se prej barvala. Tole glede las je živa polomija, pa skoz imam mastne, na 2 dni si jih moram umivati. A vas še kaj boli spodaj? Mene kar, odvisno od vremena
. Mi je G rekel, da so me grdo zašili in so mi pustili luknjico, tako da imam zdaj še malo več lukenj.
Kje ste ostale, kaj se dogaja s Kety?????

Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera s...
Porod

Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgraje...
Uvajanje goste hrane
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!