30.11.2005, 10:20
3782
. Prav pogrešam očka, pa bo šele ponoči prišel
. Tok me križ boli, da bom kar umrla
. BTC sem cel obelala in Jessy nisem te našla, prav jezna sem bila zaradi nespluženih pločnikov, tako da sem mogla voziček nosit čez kupe snega, enkrat bi skor teleblna.
Pa ful so luštne s slončki in medvedki. Jaz sem najbolj zadovolna s plenicami Pamper iz Mullerja, tiste k imajo elastičen pas
. Do kdaj so zanimivi mostovi, Demi se že dotika igrač, ki visijo gor, jih vleče k sebi in potem vse sesuje, se jezi k jih ne more dati v usta, uglavnem se je danes čist skregala s mostom in ga ne pogleda več.
Jim bom skrajšala vrvice na katerih visijo igrače, bomo potem videli če bo kaj bolj zanimiv. Evo spet se dere, jojojojojojojoj komaj čakam da bo ura 21 da gre spat.

V galeriji preverite 18 porodnih fotografij, na katerih je fotografom uspelo ujeti intenzivne in ...
Resnične zgodbe

Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, d...
Resnične zgodbe
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!