. Porabila je celih 10 min, prvo ji je ratalo se prevaliti na bok in vstrajala je toliko časa, dokler ji ni ratalo. Ko ji je ratalo, je ugotovila, da ne more nazaj na hrbet in se
. Tako, da sem jo mogla jaz prevaliti nazaj na hrbet in ona spet na trebuh, in tako sva se igrale do onemoglosti. Tudi danes zjutraj sem jo našla na trebuhu ...kako hitro se razvijajo
. Jaz Demi
samo ob sobotah, vsak dan jo pa umijem v umivalniku
. Po kopanju jo namažem z oljem Bubchen (imam samo to kozmetiko). Vsako jutro pa jo namažem samo z kremo Bubchen proti vetru in mrazu. Petri jaz modra barva prevladuje v kuhinji in kopalnici, spalnica je zelena, dnevna bo rumena in siva, od Demi soba zeleno rumena, ko bo denar bo pa predsoba oranžna. Spet ta
, sem čist
Ja včeraj zvečer smo bile verjetno vse štirioglate

Za lažje razumevanje, kaj se dogaja v nosečnosti s telesom nosečnice, otrokom v njem in za kakšen...
Vse o nosečnosti

V celotni nosečnosti je Rh negativni faktor edini od vseh krvnih skupin, ki povzroča težave. Rh-n...
Vse o nosečnosti
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!