Zvečer sem jo skopala, ji dala jesti ob 20:30 in zaspala je kot top do 2, potem pa do 7. zdajle spet spi...Situacija se torej izboljšuje in kmalu bom verjetno imela takega pridnega sončka kot ve. Saj je pridna, samo tile krči so nam dali vetra, upam, da so se končali. Jaz sem že bila na ginekološkem pregledu, vse je uredu samo čudno so me zašili
. Pustili so eno luknjico in verjetno me bo še kar nekaj časa bolelo, takrat ko se bo vreme menjalo in ko bom zmatrana. To pa že zdaj čutim, me vsakotoliko časa mal zbada spodaj. Sva že poskusila ta prave aktivnosti v postelji, pa me je malo bolelo, ampak je šlo. Punce za katero kontracepcijo ste se odločile? Jaz sem se odločila, da tabletk ne bom jemala, ker mi ponavadi na psiho vžgejo in sem potem čist down. A je katera imela mater. vložek, kako to izgleda? LP Tia74
, upam, da me ne bo preveč motilo.
. Demi je dobila nov ležalnik od babice in ima že most z igračkami, samo je skoz dol padal, tako da smo ga zalepili z izolir trakom.
Naši mali nagajivki pa najbolj ustreza, da jo nosimo, tako kot podiramo kupče in ona veselo gleda okoli, najbolj so ji všeč lučke, pa sonček in rumena stena v dnevni sobi. Zdajle se lahko spet malo pohvalim in vam povem, da spi, tako da sem lahko v miru zlikala, skuhala in pospravila.
Stanje se izboljšuje, saj vem da bo...
Noč je minila super, zaspala je ob 22 in do 4, zdaj pa od 8 že rogovili. Prava gavnarka je, samo da jo položim v posteljico joka k dež...razvajeno malo bitje.. Včeraj je od 17 pa do 22 tok rogovilila, da sva bila z mojim čist zmatrana. Jaz ji kapljic AD ne dajem, ji bom začela dajati ko bo stara 3 mesece. Bojim se, da je ne bodo spet napadli krči. se tipkamo

Ko se otrok z vami bori na vse načine, ima izpade trme in vas nikakor ne upošteva, bo verjetno v ...
Otrokov razvoj

Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) j...
Otrokov razvoj
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!