. Potem sva šle k moji mami, tam se je zbudila ob 13 pojedla, sva šle domov, sem jo samo v voziček preložila in sva jo mahnile na zrak, in zdajle se prebuja.
. Potem sva šle k moji mami, tam se je zbudila ob 13 pojedla, sva šle domov, sem jo samo v voziček preložila in sva jo mahnile na zrak, in zdajle se prebuja.
, v spodnjo majčko, bodi z dolgimi rokavi, volnene žabice, potem pa ali kombinizonček ali zimsko vrečo (taka kot spalna samo da je topla). Pa seveda kapico. V vozičku jo še pokrijem z deko, spodaj ima pa tak kovterček. Hudolina, glede obroča ti predlagam, da greš prvo probat brez njega. Itak je lahko otrok prvič samo 15 min v vodi. Demi se je prvič drla, tako da sem jo imela skor cel čas v naročju. Po končanem plavanju (pri nas na tečaju) sledi sproščanje, kar pomeni, da jih imamo v naročju, plavamo (oz. me mame hodimo), tako da imaš otrokovo glavo na ramenu in otrok hrbtno plava, potem ga pa še primeš pod pazduho in plava (kot žaba) pro ti tebi, se pravi ga vlečeš proti sebi. Drugače pa kot sem ti rekla, daj oglas na RR, da kupiš Fredov rdeč obroč. Jaz sem dala oglas za hlačke in dobila sem veliko ponudb. Lih prejle, ko sem
, sem premišljevala, da me, ki imamo prve otroke, rade napišemo kaj že vse znajo in se malo pohvalimo. Miševi in Violinski, ki imata pa že drugega, pa nikoli ne pišeta. Včeraj sem videla, da Aljoša obvlada vse stvari, prevračanje na trebuščka, potem postavljanje na kolena...čeprav se potem razjezi k se nikamor ne premakne. Se pravi, pri drugem nam bo že rutina.... Zdaj jo grem preobleč, se kasneje tipkamo...

Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena ...
Nega in zdravje

Pri zdravljenju prehlada v nosečnosti se je potrebno malce drugače lotiti zdravljenja kot sicer. ...
Bolezni in težave
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!