, včeraj sem ji dala pred spanjem kar 230ml mleka in dve žlički rižka not,je vse pojedla. Mogoče je bil to vzrok, da je lepo spala. Včeraj sem šla na AMZS pogledat avtosedeže. Imajo enega za 48000SIT, prava groza, če pogledam ceno, ampak je za vse 3 skupine, se pravi do 3 leta, potem se spremeni in ga imaš do cca 5, potem se pa spet spremeni v jahača. Hotela sem si sposodit lupinico do 13 kg, pa so videli Demi in so rekli, da je že primerna za avto sedež. Sem pogledala kaj na naši lupini piše in je tudi do 13 kg, tako da bomo v kratkem kupili avto sedež. Sem gledala včeraj na sonču avto sedeže in vsi pridejo tam čez 40.000 SIT.Nanka sem dobila včeraj katal od Leclerka. Tam tak avto sedež pride 20.000 SIT. Sem čist zmedena, zakaj taka nizkaa cena..da ni MALO DENARJA MALO MUZIKE. kaj mislite o tem punce? Natasaxy poglej malo po internetu za novo prevleko, pejt na proizvajalca. Samo če je avtosedež star več kot 5 let, ne boš nikjer dobila nove prevleke. Zdaj se pa šiban stuširat in uredit frizuro za kopanje..prej pa še kavico dokončat

Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko boga...
Kuharajamo

Izkoristite prosti čas za otroško igro po metodi Montessori, ki bo spodbujala malčkov razvoj, hkr...
Ideje za igro
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!