oj, evo, dobila Pušenjakovo zelo zeleno luč za nadaljevanje nosečnosti
. Res, zanositi 12 mescev al pa 10 mescev po CR je v glavnem ista figa, moja G je očitno extra previdna al kako naj temu rečem. Mioma on ni našel. Bom pa po vsej verjetnosti zaradi bližine dveh porodov morala imeti spet CR. Želela sem si naravnega poroda že prvič, sploh pomisnla nisem na cr, pa se je tko zgodilo, zdej pa spet..nimam kej, prijateljica mi je rekla, da niti ni tko romantično, kot si jaz predstavljam
No, zarad moje porodne travme pač z lahkoto marsikaj romantiziciram. Čebel'ca, me zanima, kaj bo tebi rekla G glede poroda, sicer maš par mesecev fore pred mano.. Sm ti čist pozabla čestitat za diplomo.. čestitam!! :) Se še spomnim, fajn občutek je, res pa pol kot da nekaj manjka ane.. smo taki norci v ponorelem svetu, da pogrešamo še psihiranje, ko ga ni več.. no, verjetn gre bolj za adrenalin.
fižolčk, zadnč sm se prav nasmejala tvoji teoriji o toksi, mačkah, podganah in privlačnosti hehe..
in ko ste že pri k*nju države, vam za hec prilimam še link z youtube, kako predsednik slovaškega parlamenta povozi na nemški tv vzvišene nemške pametnjakoviče, tema eu-grčija-posojilo, je zelo zanimivo.. res bi rada vidla vsaj enega našega vrlega moža, ki bi imel jajca si slečt slovenske hlapčevske hlače in se postavt za svoj narod http://www.youtube.com/watch?v=TrHTjLio5Sw&feature=share
kar se pa hrane tiče.. jaz sem čist nora, take težave imam s prebavo, pa se prejle nisem mogla upret in si naredila kislo zelje z bučnim in olivnim oljem ajajaj.. pandka, ne morem rečt, da sem potolažena, ker sva že dve z večjimi trebušnimi težavami, ker jih nobenmu ne privoščim, si me pa malo potolažila, da je morda res zaradi nosečnosti, čeprav je blo par dni tako hudo, da sem bila na tem, da grem na urgenco, nisem mogla ležati ne na levi ne na desni, napihnjena sem bila kot ovca, bolelo me je za znort, zdelo se mi je, da mi bo trebuh razneslo..še zdaj se mi zdi, da sem nekaj narobe pojedla, se rahlo zastrupila, ne vem..vsak dan je pikco bolje, ampak nikakor ne ok. je pa res, da imajo nosečnice občutljivejše prebavne organe pa se jih lažje kaj prime..