Dober dan sonosečke.
.Počitnice se iztekajo in kmalu bo spet premalo časa za vse,pa na momoente premalo živčkov(velikokrat zaradi učiteljev,ne zaradi našega fanta),pa vikendi bodo spet nogometno obarvani..
Pauline-ja veš,življenje je nepredvidljivo in ne moreš ga načrtovati,ker ima ono zate svoje načrte(samo moje skromno mnenje,v katerega verjamem),tko da imamo pač takšno razliko v letih.Mi je pa všeč,ker je tavelik tolk vesel in naudušen in komaj čaka družbo,da bolje nebi moglo biti.Tko da,ja,kot vedno rečem,vse z razlogom!!!!
Kako je pri vas?Komaj čakate šolo?
Da še jaz malo pokomentiram...brcike-pri meni se dogaja pa to,da je otroček kakšen dan,dva,ful aktiven,naslednji dan pa malček manj.Drugače naj bi bilo pa normalno,da nekje med 24.-28.tednom ne občutiš tolk intenzivno brcik,ker se plodovnica poveča,potem se pa zopet razmerje prevesi v korist moči otroka.Na koncu pa itak nima več toliko prostora,pa je zopet mogoče malo manj akcije.
Oblekice in pleničke-tako kot ste že rekle,odvisno od otročka.Jaz sem za tavelikga rabila vse majhne stvari,ker je bil pač bolj drobčkan,lahko si pa nabavite tudi malček večje oblekice,ampak potem je pa tko,kot je že rekla moja predhodnica,je treba vse zavihat.Drugače pa res,pa prosite malo svoje ginekologe naj vam povejo koliko so otročki veliki.Meni je za prvega približno povedala,je kar držalo.No,za tega pa bom tudi prašala.Komaj čakam drugi teden,ko imam pregled,pa upam da mi naredi UZ,da vidim našega dojenčka.
Aja,krči,špikanje in bolečine-mi je to tako znano,da smo že prijatelji,hehe.Magnesol,počitek,buscopan..pa še vedno je vse tukaj.No kaj hočemo,tko pač je.Dokler je odspodaj vse zaprto ni panike.
Zdaj sem pa naložila,ane?