Dobro jutro,
pikica, hvala za knjigo, to sem mislila, ja
Očitno sem pobrkljala avtorje
Fizolcek, kolk te je pa moralo bit strah! Sicer, kolikor sem slišala, rjav izcedek ni tako zaskrbljujoč kot sveža kri, ampak vseeno. Si pa zdaj vidla srčka in je vse uredu!
Glede tokse solata (in vsa zelenjava, sadje) naj bo čim večkrat oprana, v zadnjo vodo lahko damo kis in malo pustimo.
Jaz upam, da sem jo že prebolela, ker sem res celo življenje šarila po vrtu brez rokavic, jedla stvari direkt iz zemlje
, polna hiša živali je (ja, tudi mačke, ki kdaj kakajo
), tako da si nekako ne predstavljam, da je še ne bi.
Zewa
A ni to zanimivo, moj je tudi vedno govoril, da ne bo pri porodu, zdaj mu pa kar ne verjamem. Je pa res, da če je tam čisto neuporaben, nimaš nič od tega. Tako da če takrat še vedno ne bo imel želje, ga ne mislim nič silit.
Sicer ga ful vse zanima zdaj, samoiniciativno je včeraj pogledal knjigico - koledarček, ki sem ga naročila - Pušenjak: Nosečnost od tedna do tedna, zdaj je v akciji 10e - punce to enostavno morate imet! Totalno je luškana, simpatične risbice, slike z UZ, in kar je najbolj pomembno, pozitivno je napisana - brez strašenja. In še za dvojčke ima napisano. Upam, da ne delam kakšne napačne reklame, pa da ne bo kaj narobe, ampak res je luštna
Mene pa malo skrbi, ker res nimam nobenih posebnih znakov. Sploh ne vem, če sem kaj dodatno utrujena, pa nič me ne špika, edino res zelo poredko v prsih.
A je še katera brez znakov?