Pauline, dobro si nas prehitela, čestitam!
Tudi meni se zdi čudno, da so te kar domov poslali, po drugi strani ti pa vsaj hitreje mine, tam se res vleče...
Aajda, tvoje stanje ni tako grozno, moj MV je bil zadnjič 20mm, pa tudi tedne imaš že uredu, moraš pa NUJNO POČIVAT, če hočeš dobro svojemu otročku. Res smo vse rpeveč navajene, da mormo vse zrihtat, da ni nič takega, če te pač mal dol tišči in tako... V resnici to za malega predstavlja stres, lahko celo stisko in je dejansko utrujen! Verjemi, tudi jaz sem pacientka, kar se tega tiče - sem pospravljala, letala okrog... Pa se mi sploh ni zdelo, da bi kaj takega delala. Zdaj, ko veliko počivam (saj grem na kakšen kratek sprehod), vem, da delam to za otročka in res je veliko boljše. Ok, saj nekam tišči, pa spim ne več tako dobro, ampak ko se spomnim, kako je bilo prej... RES PAZI.
Punce, na splošno, če začutite, da vas kaj tišči in je vse čudne, se uležte pa basta! Vse bo počakalo, pa fertik. Tistim, ki imate že otročke doma, je še posebej težko, ampak poskusite vseeno.
Gnezdenje: Ja, res je hecno, ko v bistvu nočeš prehitro štimat, potem te pa prehiti...
Midva sva vseeno pripravila osnove, ker se mi res ne da potem še to razmišljat, a imam to pa uno pa tretje, pa še fajn občutek je, ko veš, da je zrihtano,l pa naj prife, kadar hoče
Uživajte v vikendu, jaz imam od zdaj naprej pregled na en teden, tako da se akr veselim UZ-ja v pon
Aja, pa na CSD kar pojdite, ker itak traja, da dajo kaj od sebe. Mojemu je bilo rečeno, da bom papirje dobila v treh, štirih dneh, pa jih po 14 dneh še ni.
Uživajte v brcikah in POČIVAT!
Počivat=ležanje vsaj dve uri v kosu, na levem boku, in uživat v brcikah. Je rekla G, tako da bo že držalo.