IZVIRNO SPOROČILO: roladica
No mene nič ne moti, če so take, ki o vseh vse vejo, moti me da iz tega potegnejo ven kopico lažnih domnev.
Djevojka sa sela? Meni je najbolj grozno, ker to počne že moja generacija. jest sem se precej zgodej pobrala iz naše vasice oz. sem si naredila družbo in družabno življenje drugje, tko da sem domov praktično samo še spat hodila. pa je prišlo ven, da sem noseča, pa da imam otroka, pa da je otrok umrl oz. sem ga dala v posvojitev, pa da sem na drogah, da sem spala z bivšim fantom od sestrične, .... zdej ko sem se preselila je pa itak še hujš. zdej mam punčko, ker me je zadnjič nekdo vidu z vozičkom, pokritim z roza pleničko (sem bla pa varuška drugač). pri meni drži, da lahko vzameš vas iz punce, ne pa punce iz vasi, al neki. sej ne vem, a je fovšija al preprosto pomanjkanje informacij (o meni ali nasploh) al pa preprosto pomanjaknje življenja - ljudje kofetkajo v dveh lokalih tam pri nas in jim je vrhunec dneva, ko se iz enega premaknejo v drugega (kokr se grdo sliši, ampak je res). iiiiiin tule sem nardila kar mi gre na živce. takle mamo
kok jest vem o drugih? trudim se čim manj, čeprov tle k živim točno vidim k VSEM v sosednji blok. od začetka mi je blo še zanimivo, zdej sem čist pozabila na to in se še sama spozabim, da sem na ogled. O moji bivši vasici pa... kdor mi kej sam pove, kar preberem na FB, kar mi pa drugi povejo gre pa čez en uho notri čez drugo ven...
noble and children respected their elders.