IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
.... da si jaz ne bi več želela vedeti, od kod izviram. In da si to želim, ni za moje pojme nič bolnega, nenormalnega ali potrebnega psihiatrične obravnave. Če se tako zdi komu drugemu, je pa to njegova težava, ne moja.
IMO sprevrzeno je ze to, da se zavedas, da bos delovala protizakonito, da je to za tebe racuionalna in realna moznost, da se dela mimo pravil in zakonov...
Sprevrzeno je ze to, da v svojem melodramaticnem pohodu na "pogresajoca se darovalca in spermija" pozabljas, da morda darovalec ne zeli biti najden, ne zeli biti opominjan, da je sploh kdaj daroval celice, da je morda njegov spermij zaplodil otroka... morda zeli to izbrisati iz zivljenja...
Samo to ne pomislis, tvoja potreba, da ne vidis druge in da sebe vidis kot veliko resiteljico in odresiteljico lahko naredi generalno stalo v necigar zivljenju.. to ti ne pade na pamet, ti si si zamislila in tako mora biti... drugi pa itak niso pomembni , mar ne... - e vidis, za to je pa priporocljiv psihiater...