writing-img

RE: BLONDINA indeed

clock-img

25.03.2012, 22:54

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

pelin, ne razbijaj si glave, bodu+i "zvita na drugih pordočjih" - moža vprašaj in stvar rešena user posted image

Ne zafrkavaj jo. Ni fer user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

25.03.2012, 23:01

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

IZVIRNO SPOROČILO: pelin
Ja ljuba Gela...user posted image ti imaš pa resne težave a ne?...Od kje ti prepričanje da opravičujem nasilje...od kje ti idea, da sem jaz prepričana, da si je ženska zaslužila takšno ravnanje??In koji ti user posted image , da sedaj sediš na meni oz. si se poleg vsega vsedla še na mojo hči?Daj me pusti na miru prosim...kako se ti da čisto vsako temo spremenit v cel spektakel in iz nje naredit sfaljeno psihološko dizertacijo...

IZVIRNO SPOROČILO: posh
Takšna matematična vprašanja so za "blondine indeed". Pelin ni blond.user posted image

MHm.... ideed. user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

26.03.2012, 18:17

clock-img

dadd0

pencil-img

304

pelin, ne razbijaj si glave, bodu+i "zvita na drugih pordočjih" - moža vprašaj in stvar rešena user posted image

Moža ni doma....odgovor posredujem takoj ko se vrneuser posted image

Spoštovana!

Če bi želel odgovor vašega moža, potemtakem bi vprašal njega in ne vas. Hotel sem preveriti vaše znanje elementarne matematike, vendar brez uspeha. Gospa na posnetku je vsaj imela pogum poiskati odgovor. Opravičujem se, če sem od vas preveč pričakoval.

clock-img

26.03.2012, 18:23

clock-img

posh

pencil-img

1282

user posted image

ženi zmanjkalo argumentov?

clock-img

26.03.2012, 18:29

clock-img

pelin

pencil-img

1701

IZVIRNO SPOROČILO: dadd0

Opravičujem se, če sem od vas preveč pričakoval.

user posted image apology accepted it''s happened all the time

< Sporočilo je popravil pelin -- 26.3.2012 18:30:10 >

clock-img

26.03.2012, 18:50

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

user posted image apology accepted it''s happened all the time

a dej no, to ni proper english user posted image user posted image

clock-img

26.03.2012, 19:03

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

user posted image  

user posted image  user posted image

clock-img

26.03.2012, 19:07

clock-img

posh

pencil-img

1282

Ste blond ali žleht?

clock-img

26.03.2012, 19:41

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: posh
Ste blond ali žleht?

Jst sem oboje patološko.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

26.03.2012, 21:33

clock-img

pelin

pencil-img

1701

A dej no ne bodi malenkostna...zdaj ko sem se spravla k razvijanju znanja elementarne matematike in vlečem ves svoj blond pogum iz pet, pa res ne morem še na anglo tuhtat....se močno trudim, da ne bi spet razočarala Dadeka....žalostne in razočarane moške res težko prenašam....še težje kot matematikouser posted image

clock-img

26.03.2012, 23:24

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

A dej no ne bodi malenkostna...zdaj ko sem se spravla k razvijanju znanja elementarne matematike in vlečem ves svoj blond pogum iz pet, pa res ne morem še na anglo tuhtat....se močno trudim, da ne bi spet razočarala Dadeka....žalostne in razočarane moške res težko prenašam....še težje kot matematikouser posted image

To me spominja na tisto temo s Keresito, ko nikakor ni mogla ugotoviti kdo je kaj rekel, pa je "kozle streljala" user posted image user posted image user posted image

Mea culpa, mislila sem, da je brez konkurence user posted image user posted image user posted image

(Ivan Cankar)

clock-img

27.03.2012, 22:24

clock-img

dadd0

pencil-img

304

močno trudim, da ne bi spet razočarala Dadeka....žalostne in razočarane moške res težko prenašam....še težje kot matematikouser posted image

Saj ti ni lahko prenašati gospoda moža, ker je gotovo razočaran in žalosten nad tvojim neznanjem matematike. Če pa ni razočaran in žalosten, potem bi ti morala biti ljubosumna in preveriti, ali se v prostem času, ko ga ni doma, ukvarja s kakšno bolj matematično punco - ki ga ne razočara in ne žalosti. Če pa tudi ni druge punice - potem pa je kriza. user posted image

user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem