Kokica 25, mogoče so se pa zmotili, ko so ti postavili datum, ne izgubi upanja. Bom držala pesti zate in za vajino pikico. Če srček utripa je to lahko dober znak. Ti pošiljam dobre misli in držim pesti, da bo vse vredu!
Sara-primorka, tudi tebi pošiljam dobre misli in sožalje.
Jaz sem tudi imela NS včeraj, pa me je bilo zelo strah, da bo kaj narobe. Po tem, kar se je zgodilo Sari, me je bilo strah, da ne bo vse vredu.
Ampak pri nas je bilo včeraj vse tako, kot je treba. Zelo verjetno bo punčka
, kar sem si potihem tudi bolj želela, tveganja so nizka, v glavnem je vse vredu. Mi je pa glede na velikost prestavila datum na 25.12., ampak bom počakala še na potrditev svojega osebnega ginekologa. Zadnjič, na prvem UZ nisem nič videla, ker je bil ekran tako obrnjen, zdaj sem jo pa vidla :) Mojo malo lepo pikico. Obrazka pa sploh nismo vidli, ker se gospodična ne mara slikat (to ima po mamici). Si je stalno očke mela in stran obračala. Tudi mi smo prstke šteli. Bilo je res nekaj posebnega :)
Drugi pregled pri osebnem ginekologu imam pa v četrtek.
Sem si šla včeraj, ker sva dobila dobre novice, tudi jaz kupit prve nosečniške hlače in še nekaj malenkosti v H&M mama. Prej sem nosila samo tiste ozke na korenčka št.27, zdaj je bilo pa treba vzet hlače št.40. Me je malo presenetilo koliko sem pridobila. Se ne sekiram preveč, bo itak šlo po porodu spet dol
Knjigic še nisem začela brat, kar se pa spolnosti tiče, pa meni nekako ne paše. Ne vem zakaj, ampak prav ni želje. Pa dobro, bomo nadoknadili kasneje
Noge mi pa že pošteno otekajo. Zaradi vročine je še hujše. Pa ne samo zvečer, tudi čez dan.
Če sem kej pozabila, dopišem kasneje, sicer pa vsem želim lep dan in čim bolj zdrave pikice!